Behandelingen - Beauty, Laser & Skincare -  Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be thumbnail

Behandelingen - Beauty, Laser & Skincare - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Published Mar 10, 22
6 min read

Mijn Reis Naar Een Gezonde éN Mooie Huid Zonder Ontstekingen! - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Hydrafacial Antwerpen

Ik voel dat mijn huid centimeter per centimeter wordt opgetild door de aantrekkingskracht van het slangetje. Daarop volgt een peeling en een pijnloze extractie van mee-eters. Tot slot wordt de huid doordrenkt met hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten om die “red carpet” glow te bekomen. Hoe ingrijpend de behandeling ook is, ze is totaal pijnloos.

De huidirritaties? Verdwenen. De schrale, droge plekken op mijn wangen? Zijdezacht (hydrafacial prijs). ga ik naar huis en nu een weekje later voelt mijn huid stralender dan ooit. De resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook Het beste van alles is dat elke behandeling is afgestemd op jouw specifieke behoeften, of het nu gaat om veroudering, acne, droge huid, een betere elasticiteit van het gelaat, tot het remmen van pigmentvlekken en acné.

Hydra, Facial is van het moment! Het resultaat, zelfs na 1 behandeling al, is echt indrukwekkend. Diepe reiniging, peeling, hydratatie, anti aging en een boost voor je huid in 1 enkele behandeling! Hydra, Facial zuivert je huid zo sterk, dat de producten die je nadien gebruikt veel beter in de huid kunnen indringen en zo optimaal kunnen werken.

Behandelingen - Beauty, Laser & Skincare - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Al na de eerste behandeling merk je het verschil! Het is instant en blijft ongeveer 1 maand zichtbaar. Tip: jouw huid vernieuwt elke 30 dagen, dus wij raden aan om maandelijks langs te komen voor een behandeling. Telkens een Hydrafacial behandeling of afwisselend met een huidverbeterende Environ behandeling. Jouw huid zal je dankbaar zijn!.

De Hydrafacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid. De Hydra, Facial-behandeling zorgt grondig voor uw huid.

Hydrafacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. De Hydrafacial is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw Hydrafacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse thuisverzorgingsproducten. De Dermalux Led lichttherapie voorziet toegevoegde voordelen bij een Hydrafacial behandeling.

Hydrafacial - De Beste Huid Van Je Leven! - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Het blauwe Led licht is zéér interessant voor klanten die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën..

De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor je zal stralen vanaf het moment dat je naar buiten gaat en tegelijkertijd heb je toch een stevige anti-aging behandeling ondergaan. Niet veel tijd? Geen probleem! De behandeling duurt slechts 30 tot 45 minuten! Ook voor mannen dé ideale behandeling: snel, efficiënt en direct resultaat! .

Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën. De Hydra, Facial™ is voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de Hydra, Facial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, In, Style Wedding Magazine, en nog veel meer.

Gezichtsbehandeling Laten Doen Bij Een Ervaren Specialist In Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Huidinstituut Karin biedt verschillende Hydra, Facial behandelingen. Naast de basisbehandeling zijn er verschillende opties om de behandeling te personaliseren en intenser te maken. Door het toevoegen van boosters met intensieve werkstoffen, LED lichttherapie en/of lymfedrainage kunnen we gericht werken op de besproken huidwens of huidprobleem. Deze effectieve behandeling omvat alle essentiële onderdelen van de Hydra, Facial Signature.

Deze booster pakt intensief specifieke huidwensen en/of huidproblemen aan. De Hydra, Facial De Luxe wordt afgesloten met LED lichttherapie. Hydra, Facial De Luxe+ bevat de toevoeging van 1 van onze meest luxe boosters welke we toepassen op het gehele gelaat. Daarnaast kunnen we een keuze maken uit enkele plaatselijk gebruikte boosters als o. hydrafacial antwerpen.

De Hydrafcial is geschikt voor iedereen zelfs bij jongeren onder de 18 jaar. Ook is het geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid reageert goed. Het wordt aangeraden bij mensen met fijne lijntjes, pigmentvlekken, vochtarme/onzuivere huid, kraaienpootjes,…

Huidverjonging/ Huidverbetering Met Hydrafacial - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Diodella Laser & Skin Clinic heeft het beste voor uw huid gekozen en geopteerd voor Hydrafacial! Zo hebben we al héél veel klanten bereikt die elke maand terugkomen voor deze topbehandeling. Wist je dat er maar énkele salons in Antwerpen dit toptoestel in huis hebben? De Hydrafacial behandeling bestaat uit 3 basisstappen, die van cruciaal belang zijn voor de gezondheid van de huid.

Zo leg je een nieuwe huidlaag bloot om verder hierop te werken. In de tweede stap worden de onzuiverheden verweekt met zuren en met een pijnloze zuigkracht uit de poriën gehaald - hydrafacial behandeling prijs. Bij de derde en de laatste stap worden de antioxidanten en peptiden ingesluisd in de huid en wordt de huid optimaal gevoed en beschermd.

Wenst u een Hydrafacial behandeling te laten doen? U kan de afspraak heel gemakkelijk online boeken. De laatste 7 dagen vóór de behandeling mag u geen andere behandelingen gehad hebben zoals laserontharing, IPL, chemische peelings,... In bepaalde gevallen kan deze termijn verlengd worden zoals bij botox & fillers. Gelieve zonder make-up naar de behandeling te komen, voor het geval dat we een huidanalyse moeten doen met ons Sqinno Observe toestel.

Gezichtsbehandeling Laten Doen Bij Een Ervaren Specialist In Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

De behandeling is een niet-invasieve en pijnloze behandeling zonder downtime. U kan een beetje gevoelig worden na het insluizen van de zuren. Indien u er niet tegen kan, dan stoppen we de behandeling direct. U zal direct na de behandeling een opmerkelijke glow en een babyhuid krijgen. Soms kan er nog wat roodheid ontstaan, die ook snel wegtrekt.

Hydradermabrasie De Hydrafacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid. De Hydra, Facial-behandeling zorgt grondig voor uw huid.

Hydrafacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. De Hydrafacial is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw Hydrafacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten van Environ.

Hydrafacial: Verbeter De Kwaliteit Van Uw Huid - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Het rode Led licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand het helpt ook bij het verminderen van zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe Led licht is zéér interessant voor klanten die lijden aan een vette huid of acne. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.