Definitief Verlost Van Die Haartjes? Vijf Tips Bij Laseren - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen thumbnail

Definitief Verlost Van Die Haartjes? Vijf Tips Bij Laseren - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen

Published Jan 18, 22
6 min read

Laserontharing Voor Mannen En Vrouwen - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout

Veel Gestelde Vragen - Nld Beauty - Laserontharing KapellenVeel Gestelde Vragen - Nld Beauty - Laserontharing Ekeren


NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Laserontharing Antwerpen

Deze apparaten zenden een mix van vele soorten licht uit. De Lightsheer laser werkt op een zuivere golflengte van 800nm en kan door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen en andere lasers moeten afhaken. Uit de praktijk blijkt inmiddels dat het aantal behandelingen met de Lightsheer laser gemiddeld 3 tot 5 is.

Niet te vergeten dat je vaak meer dan een jaar bezig bent voordat je resultaten ziet! Bij behandeling met de Lightsheer laser zou dit een maximale periode zijn van ongeveer 7 maanden (uitgaande van 5 behandelingen). De Lightsheer laser is alleen verkrijgbaar voor gekwalificeerde professionals. IPL kan door iedereen aangeschaft worden.

Bij IPL treedt er een geleidelijke verzwakking van de intensiteit op. Bijwerkingen en brandwonden worden vaak veroorzaakt door ongekwalificeerde mensen of IPL zonder koeling, maar zelden door een laser! Het is erg belangrijk dat je voor uw eerste laserbehandeling minimaal 4 tot 6 weken niet meer harst of epileert. Ook mag je in deze periode geen gebruik maken van de zonnebank of zelfbruinende producten.

Hoe Kom Ik Van Mijn Beenhaar Af? - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout

Laserontharing Snor, Bovenlip - Nld Beauty - Laserontharing HobokenVeelgestelde Vragen Over Laserontharing - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout


Scheren mag je deze periode nog wel. Belangrijk is dat de haarwortel in de huid blijft tot aan de laserbehandeling. Voor meer informatie nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 2711808. Ook kun je de veelgestelde vragen hieronder bekijken.

Interessant is dat niet alle haren tegelijkertijd groeien. Eigenlijk maakt de groei verschillende fasen door: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. De tijd die elke fase neemt, is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de plek op het lichaam. Bijvoorbeeld: op de hoofdhuid zijn 90% van de haren in de groeifase, in vergelijking met 70% van de haren op onze armen.

Uiteindelijk komt de haar in de rustfase en zal uitvallen waarna de groei opnieuw begint. Het licht dat vrijkomt uit de lightsheer laser wordt door het pigment geabsorbeerd. Dit pigment bevindt zich aan de haar onder in het haarzakje. De laser geeft zijn energie een fractie van een seconde vrij.

Laserontharing Prijs - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout

De kop van het handstuk helpt je huid te beschermen door je huid goed te koelen tijdens het vrijkomen van energie. Het diode licht dat op een diepte van 810 nm vrijkomt, is de ideale diepte om de haar te raken en de bloedvaten en weefsels te ontzien. De verhitting van het haarzakje heeft als gevolg: vernietiging/beschadiging van het haarzakje.

Laserontharing Specialist - Niche- Definitief Ontharen - Laserontharing WijnegemVoor- En Nadelen Van Ipl En Laserontharing - Laserontharing Deurne


De Lightsheer laser verstoort het groeipatroon van de haren in de groeifase. Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Reken in ieder geval op 3 tot 5 behandelingen. De eerste 3 behandelingen zullen met een pauze van 5 tot 6 weken plaatsvinden (bikinilijn scheren alles weg).

Ja. De Lightsheer laser is de meest uitvoerig geteste laser ter wereld - laser ontharing prijs. De laserinstellingen zijn zeer zorgvuldig gedefinieerd om de precisie, diepte en locatie van het haarzakje vast te stellen. De kop van het handstuk is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls door goede koeling te ontzien.

Veel Gestelde Vragen - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen

zijn op de Lightsheer laser niet van toepassing, integendeel. Bij zwangerschap is het beter geen laserbehandeling te ondergaan. Nee. Voor het behandelen van rimpels gebruikt men o. a. Co² lasers. Deze richten zich ook op het vocht van de huid waardoor onherstelbare schade kan ontstaan. De Lightsheer laser richt zich alleen op het pigment van de haar en ontziet de huid (laseren ontharen).

De meeste mensen verdragen de behandeling goed, sommige gebieden zijn echter wat gevoeliger. Er is een tintelend, prikkend gevoel. Echter, sommige delen van het lichaam zijn nu eenmaal iets gevoeliger dan andere delen. Tijdens een intakegesprek kunnen we je een passende prijsopgaaf doen. De kosten hiervan zijn € 35. Dit bedrag ontvang je terug als je besluit om de behandeling bij ons te doen.Garanderen dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats kunnen wij niet, omdat onder invloed van hormoonveranderingen en ouder worden er altijd donshaartjes kunnen veranderen in dikkere haren. Aan dit proces kan de laser uiteraard niets veranderen. Wel garanderen wij resultaat wat je uiteraard ook zeker van ons mag verwachten! Kin 7 keer behandeld – de tweede foto is 4 maanden na delaatste behandeling genomen Oksel 3x behandeld – de tweede foto is 4 maanden na delaatste behandeling genomen Onderrug 4x behandeld – de tweede foto is 4 maanden na de laatstebehandeling genomen.

Definitief Verlost Van Die Haartjes? Vijf Tips Bij Laseren - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen

Binnen een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood worden en wat zwellinkjes vertonen. Dit is een normale reactie op de sterke hitte die de laser in de haarwortel gebracht heeft, dit zal snel verminderen. Om de reactietijd zo kort mogelijk te houden wordt er een verkoelende gel aangebracht die je zelf mag verwijderen als de huid weer rustig is.

Veelgestelde Vragen Over Huidbehandelingen And Laserontharing - Laserontharing BerchemVeel Gestelde Vragen - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout


Na 1 of 2 weken zul je zien dat de haren die behandeld zijn heel langzaam uit de huid groeien, als je dit storend vindt kun je deze haren scheren, je mag ze ook laten zitten, ze vallen er vanzelf uit. Eigenlijk bijna alle huidtypes en haarsoorten van mannen en vrouwen! Er zijn echter een paar uitzonderingen, lichte donshaartjes en harde witte/grijze haren reageren niet goed op de laser, dit omdat zij bijna geen pigment hebben.

Mocht je twijfelen of jouw huid geschikt is voor een laserbehandeling, aarzel dan niet en neem contact met ons op via 030 2711808 zodat wij dit samen kunnen overleggen. Uiteraard beoordelen wij voorafgaand aan de behandeling de huid en haarsoort en overleggen met je wat je van de laserbehandeling mag verwachten. oksels laseren.

Lichaamsontharing Advies - De Beste Prijzen, Service - Nld Beauty - Laserontharing Hoboken

Je mag het gebied met zachte reiniging wassen maar niet scrubben. Je mag met het behandelde gebied niet in de zon, niet op de zonnebank en geen zelfbruinende producten gebruiken 4 weken voor en na je behandeling. Na 1 of 2 weken zullen de behandelde haren uitgroeien, je mag scheren (hoeft niet), de haartjes vallen er vanzelf uit.

Voor de eerste behandeling mag je 6 weken niet epileren of harsen. Laat de huid na de behandeling met rust, ga niet pulken.

Girlscene interviewde een hele tijd geleden vier jonge meiden over het laseren van lichaamshaar. Wij vroegen Demi, Janycka, Krissi en Lucian het hemd van het lijf over haar laseren. Deed het pijn, is het duur en natuurlijk: Is het de moeite waard? Omdat er nog steeds veel vragen zijn omtrent haar laseren delen wij nogmaals graag de mening van meiden die de behandeling hebben meegemaakt, zodat jullie na het lezen van dit artikel alles weten over het laseren van lichaamshaar.

Beste Laser Ontharing Machine En Ipl Licht - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout

Ze noemden het een snor. Dus mijn moeder kwam met het idee: haar laseren. Janycka: Ik ergerde me er echt aan dat ik telkens als een bikini aan wou dat ik dan echt altijd moest scheren. Ik kon niet spontaan mee ergens naartoe om te zwemmen o. i.d. want er moest eerst onthaard worden! En als ik het dan had geschoren zag je nog een beetje van die zwarte stipjes.