Faq – Veel Gestelde Vragen – Hydrafacial - Diodella (Antwerpen) thumbnail

Faq – Veel Gestelde Vragen – Hydrafacial - Diodella (Antwerpen)

Published Jan 11, 22
5 min read

Gezichtsbehandeling - Onze Toekomst - Diodella (Antwerpen)

Diodella Laser & Skin Clinic

Maantjessteenweg 99, 2170 Antwerpen
03 808 20 24
HydraFacial

Wereldwijd wordt elke 15 seconden een Hydra, Facial uitgevoerd. Dat is zeer veel en staat ongeveer gelijk aan 2 miljoen behandelingen die vorig jaar wereldwijd zijn gegeven - hydrafacial. Dit is meer dan het totale aantal injecties met botulinumtoxine dat in 2017 in de Verenigde Staten is toegediend. Ontdek een zeer reëel fenomeen met onmiddellijke resultaten.

Het is een ervaring. Een moment van plezier. En een vertrouwensboost. Het is gebaseerd op de unieke filosofie van ‘Skin Health for Life’. Maar het gaat ook om veel meer dan een mooie, gezonde huid. Als onze huid mooi is, voelen we ons van binnen goed. Dit is het verschil dat u krijgt met een Hydra, Facial: totaal welzijn.Dit bereidt de patiënt voor op de volgende stappen van de behandeling. Onze meervoudige huidoplossing reinigt de huid diep en verzacht talg, oliën en onzuiverheden om extracties te vergemakkelijken. Een cosmeceutische doorbraak in huidverjonging, gemaakt voor alle huidtypes. Een laag percentage glycol- en salicylzuuroplossing maakt vervolgens de onzuiverheden en vuil vrij die zich in de poriën hebben vastgezet.

Met behulp van vacuümzuiging verwijdert het Hydra, Facial MD®-apparaat vervolgens onzuiverheden en vuil direct uit de porie (hydrafacial). Nooit meer knijpen en klopjes op het gezicht! Als u het soort persoon bent dat graag ziet wat er uit uw verstopte poriën komt, dan is dit het deel van de behandeling waar u dol op zult zijn.

Met Deze Top 3 Behandelingen Start U De Zomer In Stijl! - Diodella (Antwerpen)

Het zuigende geluid dat het maakt is griezelig bevredigend, maar het beste (of het ergste?) is het reservoir van het apparaat dat precies laat zien wat er is weggenomen is – en dat is meer dan u zou denken. Nu uw huid weer schoon is, levert Hydra, Facial MD® peptiden en antioxidanten voor onmiddellijke hydratatie.

Duur van de behandeling: 30 minuten. in plaats van € 720De Deluxe-behandeling is een anti-agingbehandeling en vermindert kleine rimpeltjes en uitdrukkingsrimpeltjes. Duur van de behandeling: 30 minuten. in plaats van € 880Een behandeling die donkere vlekjes aanpakt en de teint zichtbaar verheldert in slechts enkele behandelingen. Duur van de behandeling: 30 minuten.Het is een ideale combinatie van de antioxidanten van Hydra, Facial en de corrigerende oplossingen van Skin, Ceuticals-producten die zorgen voor verbeterde hydratatie en minimale roodheid na de behandeling. Uw gezicht wordt weer stevig en ziet er stralend uit. Duur van de behandeling: 50 minuten in plaats van € 1200.HOE LANG DUURT DEZE BEHANDELING? KAN IK NADIEN METEEN VERDER? De Hydra, Facial-behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 15 minuten uitgevoerd worden. De belevenis wordt vaak omschreven als "een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat". Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht omdat er geen wachttijd is voor het resultaat.

Instituut Voor Huidverbetering En Permanente Ontharing. - Diodella (Antwerpen)

WELKE RESULTATEN MAG IK VERWACHTEN? Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse Hydra, Facial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden. HOE LANG BLIJVEN DE RESULTATEN ZICHTBAAR? Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft.

De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse Hydra, Facial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

De Hydra, Facial, TM behandeling bestaat uit 3 stappen die uw huid meteen een mooie, gezonde en stralende gloed geeft. Voor het mooiste resultaat adviseren wij om iedere 4 weken de behandeling te herhalen. Iedere 30 dagen worden de huidcellen namelijk vernieuwd en is het mogelijk dat de huid opnieuw verstopt raakt.

Faq – Veel Gestelde Vragen – Hydrafacial - Diodella (Antwerpen)

Dit handstuk zal ervoor zorgen dat poriën voorzichtig worden geopend waardoor vuil gemakkelijker kan worden verwijderd in de vervolgstappen. Dit deel van het proces veroorzaakt geen irritatie of pijn aan de huid. Daarnaast wordt er na het reinigen een peeling toegepast. De peeling omvat zachte zuren die koel en verfrissend aanvoelen op de huid.

Dit zal resulteren in een gezondere en bovendien meer stralende huid. Dit onderdeel laat de huid er tevens niet gezwollen of rood uitzien. Ondanks dat veel onzuiverheden, afvalstoffen en mogelijke make-up resten al gedeeltelijk van het huidoppervlak zijn verwijderd, is het nog steeds noodzakelijk om extractie toe te passen. Extractie is een methode om vuil dat dieper in de poriën zit leeg te maken.

Door de intense zuigkracht maakt het zelfs de meest hardnekkige typen vuil los. Poriën worden ontlast van dode huidcellen en talg. Dit voorkomt de toekomstige vorming van acne en andere onzuiverheden. Vanaf dit moment zal er ultieme hydratatie worden toegepast. Doordat de dode huidcellen en overtollige talg zijn verwijderd, neemt de huid hydraterende producten beter op.

Normaliter wordt dit als niet irriterend ervaren. Door de huid optimaal te beschermen met het serum zal de huid er gezonder uitzien en ontstaat er een natuurlijke gloed. Zorg ook dat u na de behandeling veel water drinkt voor goede hydratatie. Dit is de basisbehandeling van de Hydra, Facial, TM.

Huidproblemen: Acne Behandelen Met Hydrafacial - Diodella (Antwerpen)Vervolgens wordt er extractie toegepast. Dit betekent dat overtollig talg en andere onzuiverheden worden verwijderd door een handstuk. Dit handstuk kan vergeleken worden met een vacuüm stofzuiger dat zich richt op de poriën. Daarnaast zal de huidspecialist de huid intensief voeden en hydrateren. De laatste stap is het aanbrengen van een antioxidanten serum met hyaluronzuur om de huidconditie te verbeteren en daarbij een verfrissende gloed op de huid te geven.