Gezichtsbehandeling - Onze Toekomst - Diodella (Antwerpen) thumbnail

Gezichtsbehandeling - Onze Toekomst - Diodella (Antwerpen)

Published Jan 11, 22
5 min read

Hydrafacial: De Populairste Gezichtsbehandeling Van Het Moment - Diodella (Antwerpen)Diodella Laser & Skin Clinic

Maantjessteenweg 99, 2170 Antwerpen
03 808 20 24
HydraFacial

De behandeling verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt de huid gezonder..

Het werkwoord “to hydrate” betekent hydrateren: de behandeling verhoogt het vochtvasthoudende gehalte van de huid. Door deze optimaal te hydrateren onderscheidt Hydra, Facial zich van alle andere peelingstechnieken op de markt. De behandeling verwijdert dode huidcellen en doet een extractie van onzuiverheden terwijl de nieuwe huid in een bad met reinigende, hydraterende en beschermende serums wordt gelegd (hydrafacial behandeling).

Waarom is Hydra, Facial goed voor mijn huid? Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. Hydra, Facial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen. Is Hydrafacial geschikt voor mij? Hydra, Facial is ontwikkeld voor alle huidtypes.

Sterker nog, het zal lijken of je een nieuw, stralend huidje hebt, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen. Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien? Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid.

Diodella – Voor Huidverbetering En Huidverjonging In Antwerpen

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar? Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met onze aanvullende skinproducten. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse Hydra, Facial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden. Combineer je behandelingen Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Skin Memberships. Hiermee kun je verschillende behandelingen combineren tegen een gunstigere prijs..

Gratis kennismaking! Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake! .

We hebben verschillende Hydra, Facial behandelingen. De keuze is afhankelijk van jouw wensen. Is het je eerste gelaatsverzorging? Dan kies je best voor de ‘huidanalyse met Hydra, Facial Signature’. Dit zijn al de opties: Huidanalyse met Hydra, Facial Signature Hydra, Facial Signature Hydra, Facial Deluxe + booster + LED Hydra, Facial Deluxe + premium booster + LED Hydra, Facial Platinum + Lymfedrainage + booster + LED Hydra, Facial Platinum + Lymfedrainage + premium booster + LED Bij de Deluxe en Platinum is een booster inbegrepen.

Hydrafacial Behandeling Bij Diodella In 2022

Bij Diodella zijn we thuis in gezichtsbehandelingen - hydrafacial prijs. Maar waarom zou je een gezichtsbehandeling laten uitvoeren? Omdat het goed is voor je huid natuurlijk, maar dat is slechts één reden. Bij ons kan je terecht voor heel wat behandelingen. We zetten er even een aantal op een rijtje en geven je ook de voordelen mee.Op die manier kennen we perfect de samenstelling van je huid en kunnen we onze gezichtsbehandelingen en producten perfect op jouw huid afstemmen. Logisch dat de resultaten hiervan een stuk beter zijn. Enkele van onze populairste gezichtsbehandelingen Deze populaire gezichtsbehandeling bestaat uit 3 stappen. We reinigen de huid, verwijderen de dode huidcellen met exfoliatie en gaan voor een milde peeling om de poriën vrij te maken van vuil - hydrafacial behandeling.

Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingesluisd. Met een fruitzuurpeeling verwijderen we op een veilige manier het bovenste laagje van je huid. Hierdoor komt frisse huid naar boven. Een gezichtsbehandeling die ontzettend goed werkt tegen acne en pigmentvlekken. Deze chemische peeling werkt diep in op huid dankzij een blend van verschillende zuren.

Heel wat huidproblemen kunnen hiermee aangepakt worden. De contouren en zwarte wallen rond je ogen aanpakken? Dat doen we met eyecon. Je blik wordt er een stuk frisser en jonger van. Waarom onze gezichtsbehandelingen wat voor jou zijn? Dit is maar een kleine greep uit onze gezichtsbehandelingen, maar ze hebben allemaal wel stuk voor stuk heel wat voordelen.

Gezichtsbehandeling Laten Doen Bij Een Ervaren Specialist In Antwerpen

Onzuiverheden worden weggewerkt met onze gezichtsbehandelingen, waardoor je huid gaat stralen. Daarnaast voorkom je ook huidveroudering en kunnen huidproblemen gericht aangepakt worden. Bovendien zijn onze gezichtsbehandelingen ook nog eens super ontspannend. Waarom zou je het niet doen? Zelf een gezichtsbehandeling boeken? Wil je zelf één of meerdere van onze gezichtsbehandelingen ervaren? Boek er gelijk eentje en ervaar zelf de kracht én het resultaat.

De Hydrafacial kan toegepast worden bij alle huidtypes, zelfs bij de meest gevoeligste. En dit het hele jaar door. Hydrafacial is ook geliefd bij de mannen! We passen de peeling sterkte en boosters aan, aan jouw unieke huidconditie of huidnoden tijdens de behandeling. Bij botox & fillers kan de Hydrafacial probleemloos worden toegepast na 14 dagen.

Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van jane iredale. Bij sterk aanwezige onzuivere huid/comedonen wordt er beter voor de Purifying behandeling gekozen). Purifying Hydra, Facial 75’: Idem als Discover Hydra, Facial, maar dan specifiek voor de onzuivere huid zoals acné en sterk aanwezige comedonen, dit met een aangepaste peeling en afwerking met LED-lichttherapie.

We gebruiken een aangepaste booster en hydrateren door onze superserums rijk aan antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. We eindigen met een Ultra Hydro gel masker met 20minuten LED-lichttherapie. Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van jane iredale. we gaan de huid van het gelaat, hals en decolleté reinigen, dan starten we de behandeling met de LYMFEDRAINAGE van het gelaat, peelen gevolgd door het uitzuiveren van onzuiverheden (zoals comedonen).

Wat Is Een Hydrafacial Behandeling - Diodella (Antwerpen)

We eindigen met een Ultra hydro gel masker met 20 minuten LED-lichttherapie. Indien gewenst werken we de behandeling af met onze verzorgende make-up producten van jane iredale. : Het Multi-peptide Eye Repleshing serum gaat de oogcontour op een zachte manier verhelderen en strakker maken. Je krijgt de rest van het serum mee naar huis zodat je het dag en nacht kan aanbrengen, wanneer jouw oogcontour nood heeft aan een intensieve opkikker (enkel in combinatie met een Hydra, Facial behandeling).