Huidvernieuwing Die Het Aantal En De Frequentie Van - Diodella (Antwerpen) thumbnail

Huidvernieuwing Die Het Aantal En De Frequentie Van - Diodella (Antwerpen)

Published Dec 31, 21
5 min read

Gezichtsbehandeling Laten Doen Bij Een Ervaren Specialist In Antwerpen

Diodella Laser & Skin Clinic

Maantjessteenweg 99, 2170 Antwerpen
03 808 20 24
HydraFacial

Maar die het me gaf (hoewel het gedeeltelijk een goede zaak was, omdat de textuur het vuil ver weg verwijderde), is dit niet de gezichtsbehandeling waarop ik mezelf elke maand ga trakteren. Aangezien ik steeds minder problemen heb (mijn volwassen acne is verdwenen), heb ik niet zo’n intensieve verzorging met veel actieve bestanddelen nodig, .

Wil jij een stralende en gezonde huid en kies jij voor professionaliteit en deskundigheid met een persoonlijk advies? Reeds meer dan 10 jaar zijn we gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging voor zowel gelaat als lichaam. Onze filosofie is het behouden van een gezonde en het herstellen van een beschadigde huid.

Naast onze brede waaier aan huidverbeteringstechnieken zoals Hydrafacial, Oxygeneo, Skinpen en Genesis kan je bij ons ook terecht voor body treatments en permanente ontharing. hydrafacial behandeling. Geniet en kom tot rust in onze gezellige huiselijke praktijk, gelegen in het prachtige natuurgebied de Teut in Zonhoven, hartje Limburg met een ruime privé parking voor de deur.

Hydrafacial: De Populairste Gezichtsbehandeling Van Het Moment - Diodella (Antwerpen)Mijn heeft me geleerd dat essentieel zijn tot het behoud van een . Ik gebruik de om producten en toestellen te gebruiken in mijn instituut – en een beetje geduld – om tot de mooiste resultaten te komen. De producten waar ik mee werk werden dan ook zorgvuldig voor u uitgekozen.

Een zijn niet weg te denken bij Allure, want het is . Bij ons kan u rekenen op Wij zorgen ervoor dat uw huid er terug gezond uitziet en dat u de drukte van de dag even vergeet. Ook alle producten kan u bij ons verkrijgen. Zo kan u de nodige verzorging verderzetten.

Jaja, het is zover. Ik ben blij jullie ons nieuw apparaat voor te stellen die er voor zorgt dat je huid niet alleen gaat stralen maar ook gezond maakt. De Hydra, Facial-behandeling pakt verschillende huidverzorgingsbehoeftes aan en levert onmiddellijke en lang zichtbare resultaten. In Amerika meer bepaald New York Time Square zie je alleen maar billboards van deze uitmuntende, doeltreffende behandeling.

Huidverjonging/ Huidverbetering Met Hydrafacial - Diodella (Antwerpen)

Je huid gezond maken en houden, wie droomt daar nu niet van. In 3 stappen naar een gezonde, stralende huid. Reiniging + Peeling: we leggen een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en milde exfoliëring - Extractie + Hydratatie: Verwijderen van onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorging met intense hydratatie - Insluizing + Bescherming: Verzadigen van de huid met antioxidanten en peptides om een gezonde gloed te maximaliseren -Fijne lijntjes + rimpels, Huidtextuur, Pigmentatie, Vette en onzuivere huid, Grove poriën, Elasticiteit en stevigheid, Egale teint, Waarom ikzelf zo'n fan ben? Het zorgt voor een gezonde huid, waardoor je andere behandelingen meer tot hun recht komen.Bij Insight Affair probeer ik mijn persoonlijke positieve ervaringen voor jullie samen te brengen zodat we samen kunnen werken aan gewenste resultaten. Ik geloof sterk dat verschillende goede producten / behandelingen samen brengen tot fantastische resultaten kunnen leiden. Mix & Match all day long! Voor reservaties griet (at) .

Naarmate de sessies vorderden en ik meer en meer overtuigd geraakte van het apparaat, vond ik de tijd rijp om eens met Tim van Senitas rond de tafel te zitten. Dan hoef ik de Icoone nog altijd niet te kopen, maar weet ik er tenminste alles van. Diep van binnen wist ik natuurlijk dat dit gesprek het laatste zetje was dat ik nodig had.

Wat Is Een Hydrafacial Behandeling - Diodella (Antwerpen)

“Vroeg of laat staat die Icoone hier. Dus kunnen we er maar beter voor zorgen dat we bij de eersten zijn.”, zei hij regelmatig. Op dat gebied denken we altijd hetzelfde en voelen we opportuniteiten op dezelfde manier aan. Bij Senitas werd het goede gevoel dat we eerder hadden bevestigd.

Dus misschien toch maar investeren…😊Het uitgangspunt bij Senitas is om een gezonde huid en een gezond lichaam te bekomen. Een automatisch neveneffect hiervan is dat je er jeugdiger uit gaat zien. En laat dit nu net de sterkte van de Icoone zijn. De Icoone kan zowel op het gelaat als de rest van het lichaam ingezet worden.Ook garandeert het de productie van collageen en elastine. Je pakt de huid op deze manier in de volledige diepte aan en je stimuleert het bindweefsel. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de Roboderm technologie. Deze technologie zorgt als enige in de wereld voor meerdere stimulaties op het bindweefsel - hydrafacial voor en na. Verder zorgt de laser voor het in gang zetten van de lipolyse en het led-licht voor het stimuleren van de fibroblasten waardoor collageen en elastine aangemaakt worden.

Huidvernieuwing Die Het Aantal En De Frequentie Van - Diodella (Antwerpen)

Icoone werkt op versteviging, drainage en hermodulering. En dit alles door een aangename, relaxerende behandeling. Dit in tegenstelling tot alternatieven. Het is dus een aangename behandeling met resultaat die bovendien 100% natuurlijk en veilig is. Zelfs voor de meest gevoelige huiden.

? Ontspanning, direct resultaat en probleemoplossend! Niets doen is voor sommigen een ongekend moeilijke klus, want wát doe je dan? Nou, muziekje aan, masker op, languit op de bank, ogen dicht en tien minuten lang naar je ademhaling luisteren, bijvoorbeeld. Je stress wordt minder, de geur (lavendel, munt) in veel maskers stimuleren je zintuigen en geven jou én je huid een boost.

Doordat je huid tijdelijk afgesloten wordt, zal er minder vocht verdampen en meer vocht in je huid blijven. Resultaat: een babyzacht en stralend velletje! Maak van te voren het gezicht grondig schoon Dep het gezicht droog met een handdoek en breng het masker aan. Laat het masker intrekken dit is meestal 10 tot 20 minuten.

Hydrafacial Hogere Peel - Diodella (Antwerpen)

De Hydrafcial is geschikt voor iedereen zelfs bij jongeren onder de 18 jaar. Ook is het geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid reageert goed. Het wordt aangeraden bij mensen met fijne lijntjes, pigmentvlekken, vochtarme/onzuivere huid, kraaienpootjes,…Hydra, Facial is geschikt voor elk huidtype, meer dan dat zelfs. Voor specifieke huidproblemen zoals een vette huid met acné en verouderde huid zijn er meerdere serums beschikbaar, op maat voor elk huidprobleem. Het resultaat van deze verzorging is onmiddelijk zichtbaar na de behandeling en blijft nog 1 maand zichtbaar.