Hydrafacial Hogere Peel -  Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be thumbnail

Hydrafacial Hogere Peel - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Published Mar 21, 22
6 min read

Schoonheidssalon - De Beste Skin Experts Van Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Hydrafacial Antwerpen

WELKE RESULTATEN MAG IK VERWACHTEN? Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse Hydra, Facial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden. HOE LANG BLIJVEN DE RESULTATEN ZICHTBAAR? Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft.

De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse Hydra, Facial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Wat is een Hydrafacial behandeling? Wat is een Hydra, Facial behandeling? Dit is een behandeling die bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o. a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat.

Huidverjonging/ Huidverbetering Met Hydrafacial - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Want elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen een mooi zichtbaar en voelbaar resultaat.

STAP 1 : reiniging en peeling Eerst gaan we de huid diep reinigen. We gebruiken hiervoor een melkzuur en glucosamine. hydrafacial behandeling. Beide zorgen ervoor dat de dode huidcellen die als dakpannen over elkaar heen liggen en vastgehouden worden door “cementlagen” losgeweekt worden van elkaar. Het serum gaat namelijk deze “cementlagen” die we ook onze huidvetten noemen verweken.

Daarna schrapen we met de tip over de huid en verwijderen we je dode huidcellen die je huid grauw en dof maken. Nu gaan we de huid peelen. We werken met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur die ervoor zorgen dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten.

De meeste mensen voelen dit zelfs niet en zeker als je al producten met glycolzuur en salicylzuur gebruikt. In de eerste behandeling gebruiken we een milde peeling vloeistof en in de daarop volgende behandelingen kunnen we een sterkere peeling vloeistof gebruiken. STAP 2 : extractie en hydratatie Alle onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al wat losser.

Gezichtsbehandeling Laten Doen Bij Een Ervaren Specialist In Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Als je de Hydra, Facial behandeling elke 4 weken herhaalt dan zul je zien dat we meer en dieper de poriën kunnen zuiveren maar ook dat ze minder snel terug komen. We zien zelfs dat de poriën fijner worden dankzij de gezonde celvernieuwing (hydrafacial antwerpen). STAP3 : insluizing en bescherming Hydra, Facial heeft een gepatenteerd insluissysteem waarmee we de serums diep in je huid kunnen brengen, zonder dat we de huid beschadigen.

Wist je dat de zon (UV-straling) de grootste veroorzaker van huidveroudering is? Zorg er daarom voor dat je elke dag antioxidanten en een zonnefactor (SPF) in je dagverzorging hebt. Door jouw huid goed te beschermen zal hij er gezonder en stralender uit zien. In dit serum gebruiken we ook hyaluronzuur wat tot duizend keer zijn eigen massa aan vocht bindt, het is een daarom een super vochtbinder en zorgt voor een betere vochtbalans (hydratatie) in je huid. hydrafacial prijs.

Deze giftige stoffen noemen we ook wel vrije radicalen. Ze zorgen namelijk dat je huid sneller gaat verouderen, dus de prikkelingen die je nu voelt zijn positief. Naast dit alles is het belangrijk dat je goed water drinkt of water eet zoals watermeloen, komkommer enz. Drink geen koffie, thee of frisdranken maar alleen water.

Hiervoor gebruiken we een creme met antioxidanten. Je kunt nu opnieuw prikkelingen voelen. Hierover brengen we een zonbescherming aan. Het afvalbakje We laten je nu het afvalbakje zien zodat je kunt zien wat er allemaal van je huid is afgekomen. Hierin zie je dode huidcellen, mee-eters, giftige stoffen en alles wat er niet in de huid hoort.

Hydrafacial: Dit Is Dé Behandeling Van 2022 - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Wereldwijd wordt elke 15 seconden een Hydra, Facial uitgevoerd. Dat is zeer veel en staat ongeveer gelijk aan 2 miljoen behandelingen die vorig jaar wereldwijd zijn gegeven. Dit is meer dan het totale aantal injecties met botulinumtoxine dat in 2017 in de Verenigde Staten is toegediend - hydrafacial prijs. Ontdek een zeer reëel fenomeen met onmiddellijke resultaten.

Het is een ervaring. Een moment van plezier. En een vertrouwensboost. Het is gebaseerd op de unieke filosofie van ‘Skin Health for Life’. Maar het gaat ook om veel meer dan een mooie, gezonde huid. Als onze huid mooi is, voelen we ons van binnen goed. Dit is het verschil dat u krijgt met een Hydra, Facial: totaal welzijn.

Dit bereidt de patiënt voor op de volgende stappen van de behandeling. Onze meervoudige huidoplossing reinigt de huid diep en verzacht talg, oliën en onzuiverheden om extracties te vergemakkelijken. Een cosmeceutische doorbraak in huidverjonging, gemaakt voor alle huidtypes. Een laag percentage glycol- en salicylzuuroplossing maakt vervolgens de onzuiverheden en vuil vrij die zich in de poriën hebben vastgezet.

Met behulp van vacuümzuiging verwijdert het Hydra, Facial MD®-apparaat vervolgens onzuiverheden en vuil direct uit de porie. Nooit meer knijpen en klopjes op het gezicht! Als u het soort persoon bent dat graag ziet wat er uit uw verstopte poriën komt, dan is dit het deel van de behandeling waar u dol op zult zijn.

5 Dingen Die Een Hydrafacial Behandeling Kan Doen Voor - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Het zuigende geluid dat het maakt is griezelig bevredigend, maar het beste (of het ergste?) is het reservoir van het apparaat dat precies laat zien wat er is weggenomen is – en dat is meer dan u zou denken. Nu uw huid weer schoon is, levert Hydra, Facial MD® peptiden en antioxidanten voor onmiddellijke hydratatie.

Duur van de behandeling: 30 plaats van € 720Kies tussen een behandeling die donkere vlekken aanpakt en de teint zichtbaar verheldert in slechts een paar sessies of een anti-aging booster die kleine rimpels en expressielijntjes vermindert. Duur van de behandeling: 30 minuten. in plaats van € 690Geniet van de voordelen van Oxyface en Hydrafacial.

Duur van de behandeling: 30 minuten. in plaats van € 840.

Meneer Mc, Conaughey maakte ons dermate nieuwsgierig, dat we de Hydra, Facial aan den lijve wilden ondervinden… Vooraf Een voorbereide vrouw is er twee waard, en zo vinden we onszelf daags voor de afspraak met de schoonheidskliniek vrolijk surfend door veelbelovende voor-en nafoto’s en filmpjes van patiënten die een Hydra, Facial ondergingen.

Schoonheidsbehandelingen - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

En het beste komt nog: dit alles in slechts Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn? We maken een afspraak bij Carpe Clinic, een gevestigde waarde in Antwerpen op het vlak van dermatologische ingrepen. Ook bij Carpe is het succes van de facial overrompelend, met als gevolg dat de aankoop van een tweede toestel inmiddels een feit is.