Laser Ontharen: 20+ Jaar Ervaring & Gratis Intakegesprek - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.be thumbnail

Laser Ontharen: 20+ Jaar Ervaring & Gratis Intakegesprek - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.be

Published Jan 15, 23
6 min read

Vergelijkingsartikel Soprano Laser, Diodelaser En Ipl - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.be

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Permanante ontharing

NEE, ABSOLUUT NIET De behandeling met laser is niet matig doeltreffend voor blond en donshaar omdat dat vaak lichter is dan de huidskleur. Toch is ontharing met laser op blond haar doeltreffend omdat dit melanine bevat. Hoe lichter de huidskleur en hoe donkerder en dikker de haren, hoe beter het resultaat.

In ieder geval blijven blonde en roodkleurige haren moeilijker te behandelen. Voor de behandeling onderzoeken we met gebruik van de Macro Camera of er donker pigment in het haarzakje aanwezig is. Hiermee kunnen we garanderen dat deze haren doeltreffend behandeld kunnen worden. Het niet opvolgen van de adviezen met betrekking tot het zonnen, kan leiden tot een tijdelijke over pigmentatie van de huid die wel 3 maanden kan aanhouden.

Deze bijwerking duurt hooguit twee dagen. Allergische nevenwerkingen komen weinig voor, maar bij allergie voor licht kunnen rode vlekjes voorkomen, In geval van jeuk of tintelingen na de behandeling kan er een ontstekingsremmende crème (type Trihistalex) worden gebruikt. Zonneallergie vormt desalniettemin geen bezwaar voor de behandeling. permanente ontharing prijs. Het is belangrijk om de betrokken zone te scheren omdat de haren tijdens de behandeling erg heet worden.

Ook al vergat u dit, is scheren net vóór de behandeling nog steeds mogelijk. Haren op het gezicht kan u beter wegknippen dan scheren (ontharing). Het is het beste om zich twee dagen voor de permanente ontharingssessie te scheren. Alles hangt af van het te behandelen oppervlak. Voor de rug of beide benen moet ongeveer een uur worden vrijgehouden.

Faq - Laserontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be

Nee in tegenstelling tot IPL licht verhit de huid en kan lichte pijn veroorzaken (vooral bij de bikinilijn). Een laserapparaat verhit de huid veel minder (tijdens de behandeling bijna niet te merken). Bovendien werkt de Body, Sculpting Diode Long Life Laser met een geïntegreerde koeling in het handstuk waardoor de behandeling pijnloos uitgevoerd kan worden.

Het gebruik van essentiële oliën een week voor aanvang van de sessie. Het gebruik van ontkleuringscrèmes 2 weken voor aanvang van de sessie. Elektrische ontharing of met hars op de te behandelen oppervlakte 4 weken voor aanvang van de sessie. Blootstelling aan de zon twee weken vóór of 5 dagen na de behandeling voor permanente ontharing.

Huidziekten zoals vitiligo (depigmentatie van de huid), psoriasis, huidkanker, eczeem of dermatitis. Het gebruik van Roaccutane of vitamine A-producten zoals isotretinoïne. Onder behandeling met fotosensibiliserende medicijnen (kunnen brandwonden en bijwerkingen veroorzaken) Alle delen van het lichaam zijn toegestaan behalve deze twee zones :Direct op de genitaliën bij zowel mannen als vrouwen: er zijn nog geen studies bekend die voldoende veiligheid aantonen bij de behandeling hiervan, Bij laserbehandeling: het wordt afgeraden om de wenkbrauwen dicht bij de ogen te behandelen, Getatoeëerde zones Permanente ontharingssessies kunnen mogelijk niet doeltreffend zijn na 6 maanden als hormonale aandoeningen (PCOS) worden vastgesteld, hirsutisme of als de haargroei verstoord is.

Wilt u ook van ongewenste haargroei af? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek + eerste behandeling via .

Laser Ontharen - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be

Bijna alle huidtypes van zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking voor een laserontharing met als uitzondering negroïde huidtypes. Alle haren kunnen vernietigd worden met uitzondering van lichte donshaartjes en witte haren omdat deze geen pigment bevatten. Laserontharing met behulp van de Light Sheer diodelaser is absoluut veilig. De Light Sheer Diodelaser werd na jaren research in 1998 in de USA op de markt gebracht door Luminus, een gerenommeerd bedrijf dat lasers voor medische toepassingen maakt.

Laser Ontharen - Permanente ontharing - Laserontharing Merksem - NLDBeauty.beLaserontharing: Wat Is Het En Hoe Werkt Het? - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.be

Het merendeel van de mensen verdraagt de behandeling vlot. Tijdens de laserontharing ervaart men een tintelend, wat prikkend gevoel. Sommige delen van het lichaam zijn uiteraard meer gevoelig dan andere delen.

Definitief Verlost Van Die Haartjes? Vijf Tips Bij Laseren Van Je ... - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.beLaserontharing Specialist - Definitief Ontharen - Permanente ontharing - Laserontharing Merksem - NLDBeauty.be

Laserontharing is een populaire optie voor personen die ongewenste lichaamshaar niet meer willen harsen, plukken of scheren - laser ontharing antwerpen. Het is de laatste jaren een van de meest populaire cosmetische behandelingen geworden. Als je een eenvoudig nabehandelingsproces volgt, waaronder je huid beschermen en de juiste producten kiezen, zal je ervoor zorgen dat het behandelde gebied snel en volledig herstelt.

Het gebied is mogelijk ook opgezwollen of rood. IJsklontjes zijn een makkelijke manier om deze pijn te verlichten. Je kan ijsklontjes direct na de behandeling gebruiken, dus zorg ervoor dat je genoeg in je vriezer hebt voordat je je behandeling ondergaat. Breng tenminste drie keer per dag gedurende tien minuten ijsklontjes op het behandelde gebied aan, totdat je geen ongemak meer hebt.

Definitieve Ontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.be

Als je de ijsklontjes te lang aanbrengt, zal dit de bloedstroom in dat gebied verminderen en zodoende je herstelproces vertragen. Veel personen zeggen dat aloë vera helpt om de ongemak van de huid en de roodheid en zwelling te verlichten. Dit kan je bij elke drogist kopen. Zorg ervoor dat je het in de koelkast bewaart voor de beste resultaten.

Breng de aloë vera rechtstreeks aan op de behandelde huid. Wacht een paar minuten zodat de huid het kan absorberen. Een klein laagje aloë vera op je huid laten zitten is echter ook prima. Herhaal dit proces twee tot drie keer per dag totdat de pijn, roodheid en zwelling weg is.

Gebruik de pijnstillers alleen maar zoals voorgeschreven wordt in de instructies (ontharen bikinilijn). Normaal gesproken hoef je maar tot een dag na de behandeling pijnstillers te gebruiken. Aspirine wordt niet aanbevolen na laserontharing, aangezien dit het bloed verdunt en de hersteltijd kan verlengen. Zonlicht zal de behandelde huid irriteren en mogelijk het ongemak en de roodheid erger maken.

Als je naar buiten gaat, zorg er dan voor dat je het gebied afdekt met kleding. Als je gezicht behandeld is, draag dan een hoed om je huid te beschermen tegen de zon. Je dient rechtstreeks contact met de zon minimaal twee weken na de laserbehandeling vermijden, maar meestal wordt zes weken aanbevolen.

De 7 Meest Gestelde Vragen Over Laser Ontharen - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be

Zorg ervoor dat je de crème verschillende keren opnieuw aanbrengt, vooral als je in het water gaat of hevig zweet. Laserbehandelingen werken met warmte om de haarzakjes te vernietigen. Wanneer je het behandelde gebied blootstelt aan meer warmte, kan dit voor irritatie van de huid zorgen. Heet water, sauna’s en stoomkamers dien je allemaal te vermijden gedurende minimaal 48 uur na de behandeling.

Laserontharing - Een Veilige, Permanente Ontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.beLaser Ontharen + Elektrolyse + Laser Schimmelnagels - Permanente ontharing - Laserontharing Antwerpen - NLDBeauty.be
Laserbehandelingen Permanent Ontharen - Pijnloos En Veilig - Permanente ontharing - Laserontharing Merksem - NLDBeauty.beDe 6 Meest Gestelde Vragen Over Laserontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.be

Wacht tenminste 48 uur voordat je je trainingsroutine weer volledig oppakt. Het is belangrijk om je huid schoon te houden. Je dient een mild reinigingsmiddel of een die bedoeld is voor een gevoelige huid gebruiken om het gebied schoon te maken. Je kan zoals normaal een douche of bad nemen, maar zorg ervoor dat de temperatuur van het water laag blijft.

Wanneer na twee tot drie dagen de roodheid verdwenen is, kan je weer overstappen op je normale behandelingsroutine voor je huid. Na een laserbehandeling zal je huid gevoeliger zijn dan normaal. Het zal zeer waarschijnlijk ook droog aanvoelen, vooral tijdens het herstel. Een bevochtigingsmiddel die ontwikkeld is voor een gevoelige huid aanbrengen op het behandelde gebied, zal het droge gevoel verlichten zonder meer irritatie te veroorzaken.