Laser Ontharen Schoten Al Vanaf €39, - Permanente ontharing - Laserontharing Antwerpen - NLDBeauty.be thumbnail

Laser Ontharen Schoten Al Vanaf €39, - Permanente ontharing - Laserontharing Antwerpen - NLDBeauty.be

Published Dec 18, 22
7 min read

Veel Gestelde Vragen Over Laserontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.be

Definitieve Ontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.beWat Is Het Verschil Tussen Laser En Ipl Ontharing? - Permanente ontharing - Laserontharing Antwerpen - NLDBeauty.be

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Permanante ontharing

Ontharen met een laser is duur, pijnlijk en niet geschikt voor donkere huidtypes. Althans, dat is wat veel mensen denken. "Het is nochtans niet altijd waar", zegt dokter Ilan Karavani van de Antwerpse Carpe kliniek. "Laseren is uiteindelijk zelfs goedkoper dan scheren". Als Kim Kardashian geen ontsierend haartje op haar lichaam heeft, is dat te danken aan een intensieve behandeling met lasers.

Zelfs de 'babyhairs' op haar haarlijn moesten er enkele jaren geleden aan geloven. Permanente laserontharing zit in de lift maar heeft nog steeds met een aantal hardnekkige vooroordelen te kampen. Wij staken ons licht op bij dr. Ilan Karavani van de Carpe kliniek in Antwerpen. Als ik mijn bikinilijn laat waxen betaal ik 20 euro, laat ik diezelfde regio laseren betaal ik om de zes weken 85 euro.

Als je weet dat er tot acht sessies nodig zijn om een zone haarvrij te krijgen, tikt het bedrag aardig aan. Al hangt er volgens dokter Karavani vanaf hoe je het bekijkt. "Er is natuurlijk de initiële investering maar nadien wordt het goedkoper. Stel dat je 20 euro betaalt om je oksels te laten waxen, heb je daar maximum twee weken plezier van.

Voor een lasersessie betaal je 50 euro maar je bent meteen een maand haarvrij. Na een tweede sessie ben je al twee maanden haarvrij en na drie sessies misschien zelfs zes maanden. Na een jaar betaal je nog 50 euro voor een onderhoudssessie en ben je 356 dagen haarvrij. Kortom: na de initiële investering, ben je voor de prijs van een kopje koffie haarvrij." Tussen mijn tweede en derde ontharingsessie zat bijna twee jaar.

Laser Ontharen Schoten Al Vanaf €39, - Permanente ontharing - Laserontharing Antwerpen - NLDBeauty.be

Hoewel ik best een hoge pijngrens heb, kon ik de brandende pijn die de laserflitsen veroorzaakten maar moeilijk aan. De bij momenten ondraaglijke pijn was dan ook voldoende reden om de sessies voor onbepaalde tijd op te schorten. Doorbijten is de boodschap, hoe minder haartjes 'geflitst' moeten worden, hoe minder pijn.

"Wanneer de haarfolikel door de laser verhit wordt, kan dat pijnlijk zijn. Om die pijn te neutraliseren moet de huid gekoeld worden. Dat kan via in de behandelkop ingebouwde koeling of via externe koeling. Een laser met externe koeling, zoals de Fotona, kan de huid sneller koelen waardoor de behandeling minder pijnlijk aanvoelt." Wie ervoor kiest om zich met een laser te laten ontharen, moet weten dat permanent is deze context niet altijd permanent is.

"Wanneer de laser erin slaagt het haartje in de anagene fase, de groeifase waarbij het haartje nog in de huid zit, weet te bereiken, en de juiste cellen kapot maakt, is het haartje permanent verwijderd. Maar dan moet alles, van groeifase, het pigment van het haar, de pulstijd en energie van laser meezitten.

Elektrolyse - Permanente Ontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.beLibelle Test Uit: Permanent Ontharen Met Laser- En Ipl-ontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.be

000 haren per zone behandelt, is het niet verwonderlijk dat je niet altijd die perfecte condities bereikt. Het is dus niet verwonderlijk dat er nadien haartjes terugkomen, maar dat betekent niet dat het ontharen geen succes was. De haar follikels die wél in je juiste omstandigheden geraakt zijn, komen effectief niet meer terug.

Soorten Ontharingsbehandelingen - Laser Ontharen - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.be

"Tieners en twintigers (en zelfs dertigers) zijn nog onderhevig aan groeihormonen waardoor er meerdere sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken." Heb je een bleke huid en donkere haartjes? Dan ben je de perfecte kandidaat om gelaserd te worden. Maar - goed nieuws voor donkerdere huidtypes - ook deze velletjes kunnen steeds beter behandeld worden.

Wat Is Het Verschil Tussen Laser En Ipl Ontharing? - Permanente ontharing - Laserontharing Antwerpen - NLDBeauty.beLaser Of Ipl Behandeling Voor Ontharen? - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be

Hierdoor kunnen we de meer gepigmenteerde huid laseren zonder dat die te veel energie opneemt en er brandwonden kunnen ontstaan. "Een van de grootste uitdagingen voor de laser is het verwijderen van donshaartjes op het gezicht van jonge meisjes. Ik denk bijvoorbeeld aan bakkebaarden en een behaarde bovenlip. Voor hen kan laser shaving een mogelijk zijn.

Wat Zijn De Risico's Van Laserontharing? - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.beLaserontharing: Wat Is Het En Hoe Werkt Het? - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.be

Toch kan het tijdelijk voor mooie resultaten zorgen en is het minder gedoe dan scheren of waxen. Als er tijdens de sessie toch een aantal haarfollikels kapot gemaakt worden, is dat alleen maar mooi meegenomen." Meer info op › › 6 mythes over permanente ontharing ontkracht . bikinilijn laseren.

Er zijn verschillende technieken die ter beschikking staan om overtollig of ongewenst haar te verwijderen:Scheren - Een simpele methode, het beïnvloedt de stugheid, dikte en groeicyclus van de haar niet, maar het blijft een tijdelijke oplossing en vraagt herhaalde handelingen om de huid een haarvrij aanzien te geven. Epileren (plukken) - Is een tijdrovend, pijnlijk en niet praktische oplossing voor grotere gebieden.

Permanente Ontharing / Behandelingen - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.be

De huid blijft gedurende 3 tot 6 weken haarvrij. Echter, ook deze methode is pijnlijk en voor de meeste mensen is het een probleem dat zij een tijdje met zichtbare haren lopen voor er weer geharst kan worden. ontharing met laser. Electrisch ontharen (Blend) - Bij deze methode wordt een naaldje langs de haar de follikel ingebracht, waarna door verhitting de voedingsbodem van de haar vernietigd wordt.

Echter, omdat je maar één haartje tegelijkertijd kan behandelen, is het een zeer tijdrovend karwei. Ontharing door de Light, Share diode laser is de meest radicale en pijnloze methode.

Naast efficiëntie en veiligheid is er nog een ander aspect dat mensen vaak over een laserontharing voor hun permanente ontharing doet twijfelen, de pijn. Ze zijn wel bereid om hun haren te laten verwijderen, maar ze willen hiervoor niet al te veel pijn lijden. En wie zouden wij zijn om daar geen begrip voor te hebben.

U wilt immers weten waar u zich aan mag verwachten als u voor permanente ontharing kiest. Dat laserontharing volledig gevoelloos is, zou een leugen zijn. Er vindt via onze diodelaser e-med laser, zoals bij iedere laser trouwens, het afschieten van een laserstraal plaats. Deze laserstraal gaat het haartje en de haarzak met warmte bestoken waardoor de haarzak uiteindelijk het onderspit moet delven - laserontharen.

Laser Ontharen - Permanente ontharing - Laserontharing Merksem - NLDBeauty.be

Hierdoor zal de klant in kwestie geen schrikreactie krijgen, maar eerder een comfortabel en aangenaam gevoel ervaren. Wat wel kan gebeuren is dat u een kortstondige prikkel of een vreemd warmtegevoel voelt. Wie een laserontharing ondergaat, spreekt echter niet van een pijnlijk gevoel maar eerder van een soms irritante maar zeer kortstondige prikkel.

Terwijl bij mensen met lichtere haartjes het onaangename gevoel zo goed als onbestaande zal zijn, zal de irritante prikkel bij mensen met donkerdere en stugge haartjes en/of een donkere huid net iets groter zijn. Alles is namelijk afhankelijk van de concentratie melanine in de haartjes en de epidermis… en deze liggen net iets hoger bij mensen met een donkere huid en donkere, stugge haartjes.

Er treedt bij het gebruik van de diodelaser e-med laser dus nooit huidschade op.

De pijn die je ervaart bij laser ontharen is erg afhankelijk van het deel van het lichaam dat je wilt laten behandelen. In de basis is elke plek qua pijn redelijk te doen, behalve neusharen en oorharen. Deze zal je met de pincet moeten verwijderen. Onderstaand een overzicht van lichaamsonderdeel en het pijnniveau.

Laser Ontharen + Elektrolyse + Laser Schimmelnagels - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.be

Hoe dikker de huid hoe minder pijnlijk de behandeling. Op je gezicht is er een flinke variatie in huiddikte. De bovenlip is het meest pijnlijke gebied, omdat de huid hier dunner is dan ergens anders op je gezicht. “Het lijkt op een klap van een elastiek, heel snel maar erg hard,” legt Elizabeth Tanzi, MD, dermatoloog en oprichter van Capital Laser & Skin Care uit.