Laserontharing – Mijn Ervaring - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be thumbnail

Laserontharing – Mijn Ervaring - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be

Published Jan 15, 23
7 min read

Wat Zijn De Risico's Van Laserontharing? - Permanente ontharing - Laserontharing Antwerpen - NLDBeauty.be

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Permanante ontharing

Je zal meerdere sessies moeten ondergaan (zowel thuis als in een kliniek) om het haar volledig te verwijderen. Plan elke zes weken een afspraak in of gebruik het laserbehandelingsapparaat zoals aangegeven wordt in de handleiding. Je dient ook naar je dokter te gaan als het gebied na drie dagen nog steeds rood, opgezwollen of gevoelig is.

Het laserseizoen is weer begonnen. Bikinilijn en onderbenen laseren van €184,40 voor €110!

Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Accepteren Wijzig voorkeuren Weiger alle niet noodzakelijke cookies - laser haar verwijderen.

Laser- Ontharing - Laserpraktijk - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be

Is Ontharing Met Laser Pijnlijk? - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.beEen Laserontharing? Is Dat Niet Mega Duur En Pijnlijk? - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be

Bij The Beauty Lounge begin je altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leg ik uit wat je kan verwachten, hoe ontharen met de SHR laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken. Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn.

Pure Laserclinic - 100% Pijnloos & Permanent Ontharen ... - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.beVeelgestelde Vragen Over Ipl Ontharen - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.be
Wat Is Laserontharing? - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.beLaserbehandeling: Dit Doet Het Met Je Huid - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be

Vóór en tijdens de behandelingskuur is het niet toegestaan om te waxen of te epileren. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de behandeling niet effectief uitgevoerd kan worden. Scheren is wel toegestaan. Tenslotte mag je twee dagen voor de behandeling niet fanatiek in de zon hebben gelegen.. Om tot het gewenste resultaat te komen zijn er tussen de 6 tot 8 behandelingen nodig iedere 6 tot 10 weken.

Op Instagram vroeg ik wat jullie echt wilden weten over laseren, ik heb sommige vragen even samengevat in één vraag: Zoals je merkt, ik ben 1,5 jaar bezig geweest dus verwacht geen gouden bergen na 1 behandeling. Er zitten steeds 6 tot 8 weken tussen de behandelingen en je hebt er vaak wel 10 nodig.

Is Ontharing Met Laser Pijnlijk? - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.be

Na behandeling 1 merk je wel al een verschil, daarom vond ik het ook gelijk fijn, maar die stabiliteit vind je aan het einde van je behandelproces. De meeste mensen moeten wel onderhoudsbehandelingen ondergaan. Ik weet niet hoe het gaat zijn als je dat nooit meer doet. Bij de een is dit elk jaar, de ander elke drie jaar en nog weer een ander elke vijf jaar en bij sommigen zelfs helemaal nooit.

Ik ga uit van elk jaar, dan heb ik geen teleurstelling. Belangrijk om te weten: door hormonale veranderingen kun je weer meer haartjes gaan zien, of een snellere groei. Dit kan bijvoorbeeld komen door een zwangerschap. Wat er dan terugkomt zijn nieuwe haartjes of haartjes die ‘sliepen’. Je kan dan het gevoel hebben dat ‘alles’ terug is maar het zijn andere haartjes.

Ook dit is weer voor iedereen anders. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de behandelingen uit te stellen als je van plan bent met kindjes bezig te gaan binnenkort. Ik kan nu alleen even voor Smooth Laser Clinic spreken, zij zitten in Enschede en Zwolle. Ze hebben verschillende pakketten waarbij je eigenlijk meerdere behandelingen in één prijs opneemt en het voordeliger is dan steeds los.

Pijnloze Laserontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Wijnegem - NLDBeauty.be

Ze hebben vaak voordelige aanbiedingen om oksels te behandelen, bijvoorbeeld maar €20,00 euro per behandeling. Hoe groter het gebied, hoe duurder. Daarom zijn benen ook het duurst want dat kost gewoon het meeste tijd. In uitzonderlijke gevallen wordt het ook vergoed door je verzekering, dus daar kun je ook nog even bij informeren.

Ik zou mijn oksels en bikinilijn GELIJK weer doen. Ik vind het echt letterlijk elke euro waard, het scheelt me zó enorm veel ergernis en onzekerheid. Ik zou om kosten te besparen dan wel alleen mijn bikinilijn en oksels doen denk ik (zoals ik ook oorspronkelijk van plan was), omdat daar de grootste ergernissen voor mij lagen.

Nee, en ik sta ook alleen maar in voor de lasers bij Smooth Laser Clinic omdat ik daar ervaring mee heb. Ik zou niet durven zeggen hoe het resultaat is bij een andere kliniek. Er zit ook nog een groot verschil in werkwijze en resultaat als je het bijvoorbeeld hebt over IPL of laseren.

Laser Ontharen - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.be

Jazeker. Ik heb daar zelf geen behoefte aan omdat ik daar alleen blonde haartjes heb maar ik ken genoeg meiden die er wel last van hebben. Ik zou dan persoonlijk ook wel kiezen voor laserontharing, het is een relatief voordelig gebied omdat het zo klein is, dus dan zou me dat wel waard zijn. permanent ontharen.

Ik heb zelf geen huidirritaties ervaren. Er zijn ook uitzonderingen. Je mag bijvoorbeeld niet als je zwanger bent, een infectie hebt en zijn er een aantal soorten haartjes waarbij laseren niet effectief genoeg zou zijn. Daarover moet je echt van te voren even goed informeren. Bij behandelingen met de Soprano Ice, dus aan het begin van je traject, wel.

Het is dus goed om dat een beetje slim te timen. Je ligt er natuurlijk niet helemaal bloot, maar wel met je onderkantje als je die wilt laseren. Ik vind dat altijd wel even ongemakkelijk maar de dames die mij tot nu toe hebben behandeld deden daar allemaal zo normaal over dat het na een paar minuten wel weggaat.

Laser Ontharing - Pijnloos Ontharen Bij - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.be

Met scheren of epileren heb je even een mooi resultaat, maar al snel groeien die vervelende dikke haartjes terug en is er kans op irritatie (folliculitis, oftewel ontstoken haarzakjes). Je bikinilijn laseren is dan een optie: je kunt je bikinilijn namelijk permanent ontharen met een laserbehandeling. Maar houd dan wel de volgende vijf tips in gedachten.

Als je van nature een getinte of donkere huid hebt, zijn er speciale lasers die beter zijn afgestemd op gepigmenteerde huid (laserbehandeling). Ga dan op zoek naar een huidtherapeut die gespecialiseerd is in het permanent ontharen op een donkere huid. Huidtherapeuten besteden tijdens hun hbo-studie specifiek aandacht aan permanent ontharen met laser.

Veilig staat echter niet gelijk aan (geheel) pijnloos. De één heeft er weliswaar veel minder last van dan de ander, maar in het algemeen ervaar kun je wat pijn ervaren tijdens de laserbehandeling. Tijdens de behandeling voel je bijvoorbeeld prikjes op de huid. Ook kan de laser warm tot heet aanvoelen.

Je Huid Verzorgen Na Laserontharing: Zo Doe Je Het Goed - Permanente ontharing - Laserontharing Antwerpen - NLDBeauty.be

Je hebt bij permanent ontharen niet dé garantie dat je nooit meer haartjes ziet op je bikinilijn. Dit komt door veranderingen in het lichaam, zoals hormoonschommelingen, zwangerschap en de overgang. Door deze veranderingen kunnen haartjes die in een rustfase zitten weer actief worden of kunnen donsharen veranderen in dikke haren.

Pijnloze Laserontharing - Permanente ontharing - Laserontharing Schoten - NLDBeauty.beLaserontharen De Juiste Keus Voor Jou? Lees De Guide! - Permanente ontharing - Laserontharing Deurne - NLDBeauty.be

In dit geval spreek je eerder van 'permanente vermindering van de haren' dan van 'permanente ontharing'. Even je bikinilijn laseren, dat is zo gedaan toch? Nou, je hebt wel wat geduld nodig. Vaak zijn er zes tot acht behandelingen nodig met pauzes van ongeveer zes weken. Dit komt doordat de haartjes in verschillende fases zitten.

Bij de groeifase zitten de haartjes helemaal onderin het haarzakje, waarbij deze bij de behandeling worden vernietigd. De haartjes in de andere twee fases komen terug. Na tien weken zitten er weer haartjes in de groeifase waarbij deze weer effectief kunnen worden behandeld. Je bent er dus wel wat tijd aan kwijt, maar dat ben je natuurlijk ook met alle andere ontharingsmethodes.

Laser Ontharen - Permanente ontharing - Laserontharing Merksem - NLDBeauty.be

Voor dit artikel werkten we samen met . Daar vind je nog veel meer artikelen over gezondheid, gecontroleerd door artsen en medisch specialisten.