Laserontharing: Veel Gestelde Vragen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing thumbnail

Laserontharing: Veel Gestelde Vragen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Published Feb 03, 22
6 min read

Mijn Laserontharing Is Gestopt In De Corona-crisis; Wat Nu!? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

So Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
definitief ontharen

Doordat donkere kleuren energie aantrekken wordt de huid te warm. Hierdoor ontstaan korstjes die er na een paar weken afvallen. Wil je jouw tattoo mooi houden? Dan moet er om de tattoo heen gewerkt worden. Toch over de tattoo heen werken? Dit kan extra pijnlijk zijn. Nee. Tijdens een zwangerschap is je hormoonhuishouding namelijk heel anders, we weten dan niet hoe het effect gaat zijn (laserontharing).

Daarnaast kan de huid anders reageren op lichtbronnen. Dit is niet gevaarlijk maar kan wel als onprettig worden ervaren. Wij willen geen enkel risico nemen. Probeer je zwanger te worden? Vertel dit dan tijdens het intakegesprek. Je kunt dan alleen tijdens of vlak na de menstruatie behandeld worden. In principe kun je je het hele jaar door laten behandelen.

Je kunt de huid beschermen door gebruik te maken van een zonnebrandcrème met hoge factor. Deze kun je in de salon verkrijgen. In reactie op zonlicht maakt de huid meer pigment aan. Dit kan ervoor zorgen dat de toegevoerde warmte tijdens een behandeling niet alleen door de haarwortel wordt opgenomen, maar ook door de huid.

Hoe Kom Ik Van Mijn Beenhaar Af? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Het kan even duren voordat deze vlekken zijn bijgetrokken. We mogen een kuur succesvol noemen wanneer we 80-90% van de haargroei hebben verminderd. Veel cliënten behalen dit percentage al na 6 behandelingen, al zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat.

In tegenstelling tot een tatoeage, die in het onderhuids-bindweefsel geplaatst wordt, wordt permanente make-up in de lederhuid geplaatst. Hierdoor is de PMU niet blijvend. Het natuurlijke vernieuwen van de huid (door schuren/ wrijving) en het gebruik van ultraviolet licht zorgt ervoor dat de pigmentatie na 1 tot 4 jaar zal vervagen en uiteindelijk vrijwel geheel zal verdwijnen.

Dat betekent dat je 3 jaar lang zeer weinig tot geen make-up hoeft te gebruiken. Hoe heerlijk is dat! Meestal is de pigmentatie na de behandeling nog wat donkerder dan gewenst, maar dit zal na 4 tot 10 dagen minder worden. Dit proces kan gepaard gaan met kleine korstjes. Na deze afstoting zien de wenkbrauwen er lichter uit.

Soorten Ontharingsbehandelingen - Laser Ontharen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Ik stel eerst samen met jou vast wat de wensen zijn qua vorm (door middel van Brow mapping) en kleur. Daarbij kijk ik goed naar de vorm van je gezicht en het te behandelen ‘gebied’. Ook je huidskleur en huidtype, de intensiteit van je iris en je haarkleur nemen we hierin mee.Hierna bepalen we welke vorm en welke kleur pigment het beste bij jou past. Afhankelijk van de soort behandeling wordt het ontwerp vooraf op de huid getekend. Bevalt het ontwerp, dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid aangebracht. Meestal zijn er twee behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Afhankelijk van de huid zal het pigment deels afgestoten worden. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/ schilfers. Hierna ziet de pigmentatie er vaak weer iets te licht uit. Na minimaal zes weken vindt de tweede behandeling plaats. Indien gewenst, kunnen er dan nog correcties worden aangebracht in vorm en kleur.

Laserontharing - Schoonheidssalon - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Mijn advies is om elk jaar alles bij te werken om het resultaat optimaal te houden. Vaak wordt gedacht dat het zetten van PMU erg pijnlijk is. Nu heeft iedereen natuurlijk een andere pijngrens, maar het overgrote deel van de mensen vindt het niet pijnlijk. Het aanbrengen van permanente make-up kan een vervelend gevoel geven.

Het voordeel van verdoven is niet alleen dat de huid ongevoeliger wordt, maar ook rustiger, want de bloedvaatjes zullen zich op de oppervlakte sluiten. Hierdoor voel je minder en kan het resultaat nog meer geoptimaliseerd worden. Op recept van de huisarts kan je “Emla crème” bij de apotheek ophalen. Emla crème is een verdovende crème voor de huid.

Dat kan vooral met douchen even lastig zijn, maar zorgt er wel voor dat de behandeling een optimaal effect heeft - laserontharing. De huid moet genezen van de behandeling en kan gaan jeuken. Er kunnen in de eerste week pigmentdeeltjes afgestoten worden en korstjes ontstaan. Het is aan te raden om niet aan de behandelde plek te komen.

Hoe Lang Duurt Laser Ontharing? Beoordelingen Van - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Ik heb de officiële diploma’s behaald om permanente make-up goed en veilig aan te brengen en aangesloten bij de GGD. Daarnaast leer ik elke dag bij, zowel door het regelmatig volgen van opleidingen en cursussen, als door het toepassen van de permanente make-up bij mijn klanten. Iedere klant heeft andere wensen, want elke wenkbrauw is anders van vorm en ieder huidtype reageert weer anders op een behandeling.

Permanente make-up aanbrengen is voor mij elke keer weer precisiewerk. Mijn perfectionisme kan ik dan ook volledig tot uiting brengen in dit vak. Ik ben pas tevreden als de klant blij is met het eindresultaat. Ik werk uitsluitend op afspraak. Vragen? Ik beantwoord ze graag. Meer informatie over de prijzen kun je vinden in de prijslijst.

De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk. De Light, Sheer beschikt over een uniek koelsysteem waardoor de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie tot 5°C wordt gekoeld.

Permanent Ontharen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Verdoving is niet nodig. Na de behandeling is de huid alleen wat rood, zoals na zonnebrand. Deze reactie verdwijnt snel, je kunt direct je normale bezigheden hervatten. Er blijven na de behandeling geen littekens over. Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen noodzakelijk. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 4 tot 8 weken.

Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden. Met de Light, Sheer Diode laser zijn, in tegenstelling tot andere ontharingslasers, vrijwel alle huidtypes, van licht tot donker, zeer goed te behandelen. Ja. De Light, Sheer Diode laser is als eerste ontharingslaser door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA goedgekeurd. Daarnaast hebben onderzoekers van de Harvard Universiteit in Amerika de goede resultaten met deze laser in wetenschappelijk onderzoek bevestigd.Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig, waardoor de totaalprijs beduidend lager uitvalt. Jazeker, de precieze vergoeding is afhankelijk van uw ziektekostenverzekering De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak. Onze Light, Sheer Diode laser behandelt 1 vierkante centimeter per seconde, aanzienlijk meer dan andere lasers. Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig, waardoor de totaal prijs beduidend lager uitvalt.

Wat Is Laser Ontharen En Hoe Werkt Het? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Tijdens het eerste gratis consult/intake gesprek wordt een definitieve prijs afgegeven. Zie ook prijzen en vergoedingen. Het grote verschil tussen Laserontharing en andere ontharingstechnieken zoals IPL is dat Laserontharing DEFINITIEF is, na gemiddeld 3-6 behandelingen ben je klaar en blijft het behandelde gebied haarvrij. Bij IPL en andere methoden zijn in 1ste instantie veel meer behandelingen nodig, vaak meer dan 10..