Met Deze  Top 3 Behandelingen Start U De Zomer In Stijl! -  Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be thumbnail

Met Deze Top 3 Behandelingen Start U De Zomer In Stijl! - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Published Apr 03, 22
2 min read

Hydrafacial: Dit Is Dé Behandeling Van 2022 - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Hydrafacial Antwerpen

Sterker nog, het zal lijken of je een nieuw, stralend huidje hebt, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen. Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien? Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid - hydrafacial behandeling prijs.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar? Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met onze aanvullende skinproducten. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse Hydra, Facial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden. Combineer je behandelingen Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Skin Memberships. Hiermee kun je verschillende behandelingen combineren tegen een gunstigere prijs..

Hydrafacial Hogere Peel - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Gratis kennismaking! Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake! .

Het vortex effect is gecreëerd om eenvoudig zwarte puntjes, puistjes en ‘sebum’ los te weken en te verwijderen voor een snelle en pijnloze opname. Het unieke ontwerp brengt hydraterende oplossingen en essentiële antioxidanten in de huid, verbetert zichtbaar hyperpigmentatie, vette huid, fijne lijntjes en rimpels. hydrafacial behandeling. Ook voor u? De Hydra, Facial™ behandeling is geschikt voor alle huidtypes en is bijzonder effectief gebleken bij: • Een vermoeide en vale huid• Gedehydrateerde en gevoelige huid• Rijpere huid met verslapping• Rimpels, lijntjes, kraaienpootjes• Pigmentvlekken• Een door de zon beschadigde huid• Rokershuid• Grove poriën en mee-eters• Onzuivere huid en acné De behandeling in mijn praktijk In mijn praktijk is het gebruikelijk om voorafgaand aan de behandeling een adviesgesprek te laten plaats vinden.