Minder Lijntjes En Rimpeltjes Met Hydrafacial™ -  Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be thumbnail

Minder Lijntjes En Rimpeltjes Met Hydrafacial™ - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Published Mar 11, 22
7 min read

Hydrafacial: Dit Is Dé Behandeling Van 2022 - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Hydrafacial Antwerpen

Het is de favoriete van Beyoncé, Cameron Diaz en Eva Mendes, en er is geen beautyblogger die het nog niet heeft geprobeerd: de . Op sociale media vliegt de gezichtsbehandeling je om de oren en de beloftes zijn niet mis: direct een zachte, egale huid, een fijne glow en dat alles pijnloos.

Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken. Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen, met een speciaal ontwikkeld apparaat, een soort stofzuigertje. Deze onzuiverheden worden verzameld in een reservoir, en dat kan erg bevredigend zijn voor iedereen die een sterke maag heeft (zie Instagram-foto hieronder).

De hydrafacial is een vorm van , een milde variant op de meer ingrijpende behandelingen zoals chemische peelings of dermabrasie, maar met hetzelfde doel: een nieuwe, jonge huidlaag tevoorschijn toveren. Hydradermabrasie is ontwikkeld als alternatief voor microdermabrasie, wat de huid soms gedehydrateerd kan achterlaten. Zoals microdermabrasie, maar dan met serums in plaats van kristallen.

Gezichtsbehandeling - Onze Toekomst - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site. Behandeling, De reviews liegen er niet om en het is een van de van het moment volgens Yelp. En dat is niet zo gek, want na een behandeling merk je al resultaat en loop je met een zijdezacht, blakend huidje naar buiten.

De Hydra, Facial, TM behandeling bestaat uit 3 stappen die uw huid meteen een mooie, gezonde en stralende gloed geeft. Voor het mooiste resultaat adviseren wij om iedere 4 weken de behandeling te herhalen. Iedere 30 dagen worden de huidcellen namelijk vernieuwd en is het mogelijk dat de huid opnieuw verstopt raakt.

Dit handstuk zal ervoor zorgen dat poriën voorzichtig worden geopend waardoor vuil gemakkelijker kan worden verwijderd in de vervolgstappen. Dit deel van het proces veroorzaakt geen irritatie of pijn aan de huid. Daarnaast wordt er na het reinigen een peeling toegepast. De peeling omvat zachte zuren die koel en verfrissend aanvoelen op de huid.

Skinclinic Hydrafacial Expert Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Dit zal resulteren in een gezondere en bovendien meer stralende huid. Dit onderdeel laat de huid er tevens niet gezwollen of rood uitzien. Ondanks dat veel onzuiverheden, afvalstoffen en mogelijke make-up resten al gedeeltelijk van het huidoppervlak zijn verwijderd, is het nog steeds noodzakelijk om extractie toe te passen. Extractie is een methode om vuil dat dieper in de poriën zit leeg te maken.

Door de intense zuigkracht maakt het zelfs de meest hardnekkige typen vuil los. Poriën worden ontlast van dode huidcellen en talg. Dit voorkomt de toekomstige vorming van acne en andere onzuiverheden. Vanaf dit moment zal er ultieme hydratatie worden toegepast. Doordat de dode huidcellen en overtollige talg zijn verwijderd, neemt de huid hydraterende producten beter op. hydrafacial prijs.

Normaliter wordt dit als niet irriterend ervaren. Door de huid optimaal te beschermen met het serum zal de huid er gezonder uitzien en ontstaat er een natuurlijke gloed. Zorg ook dat u na de behandeling veel water drinkt voor goede hydratatie. Dit is de basisbehandeling van de Hydra, Facial, TM.

Hydrafacial: Dit Is Dé Behandeling Van 2022 - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Vervolgens wordt er extractie toegepast. Dit betekent dat overtollig talg en andere onzuiverheden worden verwijderd door een handstuk. Dit handstuk kan vergeleken worden met een vacuüm stofzuiger dat zich richt op de poriën. Daarnaast zal de huidspecialist de huid intensief voeden en hydrateren. De laatste stap is het aanbrengen van een antioxidanten serum met hyaluronzuur om de huidconditie te verbeteren en daarbij een verfrissende gloed op de huid te geven.

Zoals de naam al aangeeft betreft dit een luxe variant van de Hydra, Facial, TM behandeling. De stappen die bij de Signature behandeling worden toegepast gelden ook voor de Deluxe behandeling. Het voornaamste verschil zit hem in het specifiek aanpakken van bepaalde huidproblemen - hydrafacial prijs. Voordat de behandeling plaatsvindt is het namelijk mogelijk om een Hydra, Facial, TM booster te kiezen.

Ook wordt er gewerkt met blauw LED-licht therapie. Dit speelt een belangrijke rol in het doden van bacteriën die acne en andere onzuiverheden veroorzaken. Deze booster bestrijdt de verschijning van fijne lijntjes en rimpels in het gezicht en de hals. Het bevordert namelijk de stevigheid en het herstel van de huid.

Gezichtsbehandeling Laten Doen Bij Een Ervaren Specialist In Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Een gladde en verhelderde huid zal ontstaan. Deze booster is ontworpen om de productie van elastine en collageen te stimuleren. Het filtert en verwijdert irriterende stoffen in de huid. Hierdoor worden fijne lijntjes vermindert. Deze booster is gemaakt om de huid te beschermen en te verjongen. Het hydrateert en repareert de huid zodat vroegtijdige tekenen van huidveroudering worden aangepakt.

Deze booster hydrateert en exfolieert de hoofdhuid en haarzakjes. Het verwijdert namelijk vuil, schilfers, olie en andere onzuiverheden op de hoofdhuid. Huideiwitten zijn toegevoegd voor een verbeterde doorbloeding van de hoofdhuid en voor het realiseren van gezonder, voller, dikker uitziend haar. Deze booster verbetert de algehele huidtextuur voor een jeugdige huidteint.

Het ondersteunt de huid om beschadigd elastine en collageen te verwijderen. Deze booster is ontwikkeld om de huid nieuwe energie te geven en daarbij de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het laat de huid stralen. Deze booster heeft als functie om zichtbare tekenen van roodheid op de huid te verminderen.

Getest: Hydrafacial, De Snelle Beautybehandeling Van De Sterren - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Deze booster zorgt ervoor dat de huidskleur verheldert en gebalanceerd wordt. Het minimaliseert namelijk de verschijning van donkere en zonnevlekken op de huid. Deze booster strijkt fijne lijntjes en rimpels glad. Daarnaast heeft het de capaciteiten om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Deze powervolle booster ondersteunt de huid op het gebied van het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Deze booster verbetert de kleur, stevigheid en textuur van de huid. Tevens vermindert de roodheid op de huid al binnen 48 uur na de behandeling. Deze booster helpt de zichtbare tekenen van een gevoelige en rode huid te verlichten. Het helpt de hydratatie aan te vullen en ondersteunt een gezonde huid barrière.

Daarnaast voorkomt het de vorming van nieuwe pigmentatie en herstelt het de hydratatiebalans van de huid. * Zoals u kan zien is er een groot aanbod aan verschillende boosters. Gezamenlijk met de huidspecialist is het mogelijk en de juiste booster te kiezen. De voorraden van de boosters variëren altijd, het is daarom mogelijk dat een van de boosters niet op voorraad is.

5 Dingen Die Een Hydrafacial Behandeling Kan Doen Voor - Antwerpen - Beste Hydrafacial Behandeling bij NLDBeauty.be

Direct na de behandeling kan u in een tank (soort glazen tube) precies zien wat er van de huid af is gekomen. Hierin zal u dode huidcellen, mee-eters en andere stoffen zien in een vloeibare vorm. De serums die onze huidspecialisten gebruiken zijn transparant, al het troebele wat u ziet zijn de afvalstoffen van de huid.

We kennen het allemaal: je kijkt in de spiegel en krijgt het gevoel dat je huid hulp nodig heeft. Ruwheid, dofheid, vette of droge plekken, mee-eters, puistjes en verstopte poriën… Ze tonen allemaal aan dat je huid professionele verzorging nodig heeft. Een regelmatige gelaatsverzorging voelt misschien wel fijn aan, maar het is tijd om de stap te zetten naar een meer effectieve en tegelijk zachte oplossing voor jouw huidproblemen.

Deze professionele behandeling is super gezond voor je huid en biedt talrijke voordelen. Wat kan een Hydra, Facial™ voor jouw huid doen? .