Ontharing Mannen: Kies Voor Een Gladde, Haarvrije Huid - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel thumbnail

Ontharing Mannen: Kies Voor Een Gladde, Haarvrije Huid - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Published Oct 25, 22
7 min read

Permanente Make-up , Laser & Beauty Clinic - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Niet voor niets wordt laserontharing permanente ontharing genoemd. Tijdens de behandelingen wordt de lasertechniek toegepast in de zones waar je last hebt van ongewenste haargroei. De haarzakjes worden op de betreffende plaatsen vernietigd en kunnen daar niet meer opnieuw groeien. Het gevolg? Jouw lichaamshaargroei wordt blijvend gereduceerd in de behandelde zones.

Van het ontharen van de "klassieke" zones, zoals de benen, de oksels en de bakkebaarden tot de gezichtszones, zoals de neus en de kin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontharen met laser van alle lichaamszones. Houd er wel rekening mee dat voor sommige, moeilijk te behandelen zones, een eerste testsessie vereist is om na te gaan of je huid goed reageert.

Niet zomaar eender wie kan deze apparatuur op de juiste manier gebruiken. Al onze medewerkers beschikken over aantoonbare ervaring en vakkennis om de laserbehandelingen op een correcte en veilige manier uit te voeren - permanente laserontharing. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold en werkt uitsluitend met toestellen van de beste kwaliteit. In tegenstelling tot andere haarverwijderingstechnieken, staat permanent ontharen voor permanente resultaten.

Hoe Boek Je Het Best Een Hotel? - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beIs Vliegen In Het Weekend Duurder? - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Na slechts acht sessies (gemiddeld) ben je voorgoed verlost van ongewenste haargroei in de behandelde zones. Vergeet je opfrisbehandeling niet te ondergaan na een paar jaar en je geniet blijvend van sterk verminderde haargroei! .

Permanente Laserontharing – Hoe Werkt Dat? - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Maar er zijn ook haar die elke 4 weken of elke 8 weken in de groeifase zijn. ontharingsapparaat. Daarom is de behandelingsfrequentie per de behandelingen per lichaamsdeel verschillend. Medicatie Gezondheid Laserontharing is mogelijk voor gepigmenteerde haar: zwarte, donker bruine, bruine, licht bruine haar. Laserontharing is mogelijk voor dik tot normale dikte haar.

Bijvoorbeeld: een zwarte dunne haar is redelijk te laseren dan een donshaar zonder pigment. Laserontharing is geschikt voor lichte huidtypes. Laserontharing is geschikt voor donkere huidtypes, maar alleen wanneer een geschikte laser gebruikt wordt, zoals b. v. de Duetto MT Laser en Soprano ICE Platinum laser zijn beide geschikt. Laat je daarom goed voorlichten.

Nee, over het algemeen is dergelijk haar niet te laseren. In enkele gevallen kan het geprobeerd worden als er nog een beetje melanie (dus pigment) in het haar zit. Maar als er helemaal geen pigment in de haar zit, dan kan enkel met behulp van de methode ‘elektrisch ontharen’ onthaard worden.

Iedereen ervaart laseren anders, maar gevoelloos is laserontharing niet. Ervaringen worden omschreven als of ‘een elastiekje tegen je huid aanschiet.’ of ‘je met je net geschoren benen meteen de zee ingaat. Het tintelt beetje.’De meeste ervaren dat als ‘je voelt de lasershots op het moment van de behandeling, daarna niet meer.’ Haar komt nooit meer terug na de laserontharing.

Permanente Laserontharing...nooit Meer Scheren Of Waxen! - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Afhankelijk van hormonen, leeftijd, medicijnen etc. kan het haar op den duur beetje terug komen. Bij een kan pas na 5 jaar zijn, bij een ander na 1 jaar. Echter er zal niet zoveel haar terugkomen als voor de laserontharingsbehandeling en het haar is een stuk dunner. 100% definitieve ontharing kan helaas niet.

Het is meer ‘Duurzaam ontharing.’ Dat wil zeggen dat je voor langere tijd van je haar af bent. Er zijn cliënten die 5 jaar niet hoeven te scheren na een kuur van laserontharing. Gemiddeld kan er 70% tot 90% haar verwijderd worden. Echter om het resultaat bij te houden komen de meeste cliënten 1x per jaar minimaal een of drie behandelingen herhalen.

‘Die 5 haartjes in mijn oksels, let ik ook niet meer op.’ Aldus een cliënt. Wil jij ook weten of jij geschikt bent voor de laserontharing? Bel: 072-572 10 51 voor een intakegesprek of vul jij de webformulier in.

Ongewenste haargroei is iets wat we het liefst allemaal zouden voorkomen. Niemand wil ongewenste haren in het gezicht of ergens anders op het lichaam. Een manier om daar vanaf te komen is laserontharing en een veelgestelde vraag daarbij is: ‘is laserontharing definitief?’ Op die vraag geven we je graag antwoord.

Laserontharing: 5 Dingen Die Je Moet Weten Vooraf - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Na de behandelingen zijn alle haartjes op die plek definitief weg, maar haargroei zal nooit 100% verdwijnen. Dat is met geen enkele behandeling mogelijk. De haartjes blijven dus niet voor altijd weg? Nu denk je wellicht: ‘Wat voor nut heeft een laserbehandeling dan?’ Meer dan je denkt! Het verwijderen van haartjes met een laser is effectief, maar niet definitief.

Bij laser ontharen duurt dat echter veel langer. Met een laserbehandeling worden haarzakjes verhit. Dat voorkomt dat er nieuwe haren groeien. Wanneer en hoeveel haar er terug groeit is onder andere afhankelijk van de haarkleur, haardikte, huidskleur en je gezondheid. Als de haren terug groeien, zijn het er minder én ze zijn lichter waardoor het resultaat van laser ontharen dus veel beter is dan bij scheren, harsen of epileren.

Dat niet, maar het is wel de beste manier om de meeste haren te verwijderen. 100% ontharen is niet mogelijk, maar met onze behandelingen heeft u wel het beste resultaat. Gemiddeld zijn er 6 tot 15 behandelingen nodig om de haren te verwijderen. Sommige cliënten hoeven na een laserbehandeling 5 jaar niet te scheren.

Alle Reisaanbieders Vergelijken ⛱️ - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beGoedkoopste Vakanties Online Boeken - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Hoe en wanneer de haren terug groeien is afhankelijk van de huid. Een vraag die wij veel krijgen is of alle haren weg te laseren zijn? Dat is niet zo. Een haar moet namelijk pigment bevatten. Als dat het niet heeft, heeft laseren weinig nut. Witte, grijze en rode haren bevatten geen pigment en zijn daardoor niet te behandelen.

Permanente Laserontharing...nooit Meer Scheren Of Waxen! - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Goedkope Vluchten Van Dubai (Dxba) Naar Overal - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beZo Boek Je Goedkoop Vliegtickets! - 15 Tips & Tricks - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Het laten weglaseren van ongewenste haartjes is al mogelijk vanaf €80. De precieze kosten zij afhankelijk van het lichaamsdeel dat je wil laten laseren en het aantal behandelingen die nodig zijn. laserontharing. Een overzicht met de prijzen vind je hier.

Bij mannen en vrouwen met een licht huidtype en donkere haren is de medische diode-laserontharing het meest effectief, maar in sommige gevallen werkt het na meerdere sessies ook. Blonde haren kunnen bijvoorbeeld ook gelazerd worden, al vraagt dit soms wel een extra behandeling (dit hang ook af van de haardichtheid).

Daarnaast komen vrouwen en mannen met een erg donkere huid eveneens niet in aanmerking voor de diode-laserontharing omwille van een hoge hoeveelheid melanine. Uiteraard is er een oplossing voor iedereen, maar dan kan je best even een gratis analyse boeken. Dan kan ik je eventueel doorverwijzen naar een kliniek waar onderstaande behandelingen aangeboden worden:- Witte haartjes, donshaartjes en wenkbrauwen, Ontharing met de naald is de techniek die laserepilatie aanvult.

Officiële Website Van Wizz Air - Boek Direct Voor De ... - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beHoe Boek Je Een Goedkope Vakantie? - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Vervolgens krijgt het haarzakje een stroomstootje om het definitief te vernietigen. Er bestaan verschillende soorten stroom, aangepast aan ieder huid- en haartype.- Thermolyse, Een andere techniek is thermolyse, een wisselstroom aan hoge frequentie. De variaties van de hoge frequenties geven warmte af rond de draad waardoor het haarzakje wordt vernietigd.- Electrolyse, Electrolyse is een gelijkstroom, eveneens galvanische stroom genoemd.

Waarom Zijn Er Meerdere Behandelingen Nodig? - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

De behandeling wordt niet terugbetaald. Aangezien het om een medische behandeling gaat met esthetische doeleinden, wordt helaas geen terugbetaling voorzien vanuit de mutualiteit.

Laserontharing en IPL-ontharing worden vaak met elkaar verward. Toch zijn het twee heel verschillende ontharingsmethodes, zowel op vlak van veiligheid als doeltreffendheid. Bij (lichtflitsen) is het licht veel minder sterk dan bij laser, waardoor de haarzakjes enkel verzwakt worden en het resultaat dus slechts tijdelijk is. De zendt daarentegen een krachtige meer selectieve energiestraal uit die het haarzakje volledig vernietigt - permanente ontharing prijs.