Pigmentvlekken Verwijderen - Afspraak Maken - Esthetica-Ninove.be thumbnail

Pigmentvlekken Verwijderen - Afspraak Maken - Esthetica-Ninove.be

Published Feb 06, 22
6 min read

Kosten Pigmentvlekken Verwijderen - Maak Een Afspraak - Esthetica-Ninove.be

Pigmentvlekken zijn er in alle soorten en maten en kunnen erg storend zijn voor patiënten. Onze huidtherapeuten behandelen allerlei soorten pigmentvlekken/stoornissen succesvol door middel van lasertherapie. Een laserbehandeling voor helpt u snel, relatief pijnloos en effectief uw pigmentvlekken verminderen. Let op: beperkte plekken beschikbaar! Staat de locatie waar u de afspraak wilt inplannen niet bij bovenstaande button? Klik dan op onderstaande button of bel naar 030-2203600 om een afspraak in te plannen op de gewenste locatie.

Een laserbehandeling is de meest geschikte manier om pigment te behandelen, omdat er tot op de millimeter bepaald kan worden welk gebied aangepakt moet worden. Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt zoals pigment.

Afspraak maken voor een pigmentvlekken laserbehandeling Vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder: Wat is belangrijk om te weten voor de laserbehandeling van pigmentvlekken? Het is belangrijk om voorafgaand aan de pigmentvlekken behandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie.

Pigmentbehandeling - Laserbehandelingen Ninove - Esthetica-Ninove.be

Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bijvoorbeeld de Actinica Lotion. U dient met een gereinigd gezicht naar de behandeling te komen. Wat kan ik verwachten tijdens de laserbehandeling van pigmentvlekken? De behandeling van een pigmentvlek door middel van lasertherapie kunt u als licht gevoelig ervaren.

Na de laserbehandeling kan er een klein korstje op de huid ontstaan. Dit is niet bij iedereen het geval. In sommige gevallen doen wij eerst een proef om te kijken hoe het pigment reageert. Wat is belangrijk om te weten na de laserbehandeling van pigmentvlekken? Na de kan de huid wat rood zijn van de warmte, u krijgt daarom een koelpack van de huidtherapeut.

Tijdens het behandeltraject van pigmentvlekken dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Wij adviseren om tot 4 dagen na de behandeling niet naar de sauna te gaan. Wat kan ik verwachten van het resultaat na een laserbehandeling voor pigmentvlekken? Om de huidaandoening pigmentvlekken goed te verminderen zijn er gemiddeld twee tot drie laserbehandelingen nodig.

Pigmentvlekken Verwijderen: Hoe? Maak Een Afspraak - Esthetica-Ninove.be

Pigmentvlekken Behandeling In Ninove - Esthetica-Ninove.bePigmentvlekken Verwijderen Met Laser (Ninove) - Esthetica-Ninove.be


Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Het te verwachten resultaat wordt uitgebreid besproken tijdens het intakegesprek. De huidtherapeut zal een realistisch beeld geven. Over het algemeen verminderen laserbehandelingen de kleur van de pigmentvlek.

Wij adviseren in sommige gevallen 1-2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen. Wordt een laserbehandeling voor pigmentvlekken vergoed door de zorgverzekering? Pigmentvlekken in het gezicht kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vaak vergoeden zorgverzekeraars camouflagetherapie. Hoewel lasertherapie geen camouflagetherapie is, accepteert de zorgverzekering ook vaak een omschrijving van “camouflagetherapie middels lasertherapie in het gelaat”.

Pigmentvlekken Verwijderen In Ninove - Esthetica-Ninove.beKosten Pigmentvlekken Verwijderen - Maak Een Afspraak - Esthetica-Ninove.be


Wanneer uw huid in de zon komt, maakt hij automatisch pigment aan. Dit pigment beschermt de huid tegen schadelijke uv-straling, maar wanneer uw huid te veel pigment aanmaakt kan dit zich ophopen. Deze ophoping noemen we een pigmentvlek. De zon is echter niet de enige oorzaak van pigmentvlekken, ook de anticonceptiepil kan pigmentvlekken veroorzaken.

Ouderdomsvlekken - Oorzaken En Behandeling - Esthetica-Ninove.be

Laserbehandeling Van Pigmentvlekken - Huid - Esthetica-Ninove.beVergelijk Prijzen Pigmentvlek Verwijderen (Peeling, Laser, Ipl) - Esthetica-Ninove.be


Wat zijn pigmentvlekken? Pigmentvlekken noemen we ook wel hyperpigmentatie. Deze verkleuringen op de huid zijn vaak lichtbruin tot zwart gekleurd, maar kunnen in sommige gevallen ook wit zijn. Wanneer de pigmentvlekken wit zijn, spreken we van vitiligo. Pigmentvlekken zijn vaak onschuldig, maar als u een verandering waarneemt in grootte of kleur, of als u last krijgt van jeuk, kunt u het beste de huisarts of een dermatoloog raadplegen.

Pigmentcellen maken melanine aan en geven kleur aan uw haren, huid en ogen. Melanine beschermt uw huid tegen uv-straling en zorgt er daarnaast voor dat de huid bruin kleurt in de zon. Soorten pigmentvlekken, Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken. Zo maken we het onderscheid tussen zonnevlekken, ouderdomsvlekken, vitiligo, een zwangerschapsmasker en aangeboren pigmentvlekken.

Zonnevlekken, Zonnevlekken ontstaan wanneer uw huid te veel is blootgesteld aan de zon. Uw huid maakt te veel pigment aan om uw lichaam te beschermen tegen schadelijke uv-straling. Die ophopingen kunnen leiden tot pigmentvlekken. Ouderdomsvlekken, Als u ouder wordt, worden de eerder niet zichtbare pigmentvlekken wel zichtbaar. Deze pigmentvlekken worden veroorzaakt door de zon in combinatie met uw leeftijd.

Pigmentbehandeling - Laserbehandelingen Ninove - Esthetica-Ninove.be

De voornaamste plekken voor een zwangerschapsmasker zijn het voorhoofd, de huid over de jukbeenderen, de bovenlip en de kin. Melasma is een vorm van hyperpigmentatie. De vlekken ontstaan tijdens de zwangerschap en verdwijnen soms weer langzaam na de bevalling. Andere vrouwen hebben er nog lang last van en kunnen dit laten behandelen bij Polikliniek de Blaak.

De meeste mensen hebben er wel een of meer op hun lichaam. Een andere vorm is de cafe-au-lait vlek. Deze vlekken hebben de lichtbruine kleur van een cafe-au-lait. Behandeling pigmentvlekken, Gelukkig kunnen we bij Polikliniek de Blaak pigmentvlekken, zoals zonnevlekken en ouderdomsvlekken, behandelen. Dit kunnen we op verschillende manieren doen: Tijdens het eerste consult zal onze huidtherapeut bepalen welke behandeling het beste bij uw pigmentvlek past.

Plan een eerste gratis consult, Een intake bij onze huidtherapeut is gratis. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en maakt onze huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u voor het verwijderen van de pigmentvlekken. U hoort direct welke pigmentbehandeling het meest geschikt is en of uw zorgverzekeraar dit vergoedt. Alle huidtherapeuten bij Polikliniek de Blaak zijn HBO-geschoold en voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister KP.U kunt bij onze vestigingen in Rotterdam, Tilburg en Rijswijk terecht voor de behandeling van pigmentvlekken.

Ouderdomsvlekken In Gezicht: Verwijderen En Behandelen - Esthetica-Ninove.be

Goed insmeren met een spf zonnebrandcrème helpt om het ontstaan van pigmentvlekken te voorkomen. Doe dat niet alleen in de zomer op het strand maar het gehele jaar door..

Helemaal voorkomen van pigmentvlekken is helaas niet mogelijk. Wat wel is bewezen, is dat direct zonlicht invloed heeft op de vorming van pigmentvlekken. Wil je ze dus voorkomen, dan is het aan te raden om direct zonlicht op de huid te vermijden. Ben je een liefhebber van de zon en wil je toch graag buiten zitten en in de zon liggen? Gebruik dan een goede zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor, wij raden aan om te kiezen voor een crème die tenminste een factor van 50 of hoger heeft.

Ga in dit geval altijd in gesprek met je huisarts om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Misschien is het een optie om met het geneesmiddel te stoppen of over te stappen op een alternatief. Zoals gezegd, doe dit altijd in overleg met je arts.

Pigmentvlekken Verwijderen? - Huidkliniek - Esthetica-Ninove.be

Heb jij last van en wil je deze graag laten ? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van goedaardige, donkere pigmentvlekken in zowel het gezicht als op het lichaam. De pigmentvlekken die wij behandelen zijn vaak ontstaan door (te) veel zon, huidveroudering (ook wel ouderdomsvlekken genoemd), of door hormonale invloeden zoals zwangerschap (zwangerschapsvlekken).

Natuurlijke Manieren Om Ouderdomsvlekken Te Behandelen - Esthetica-Ninove.bePigmentvlekken Verwijderen - Maak Een Afspraak - Esthetica-Ninove.be


Meer weten over de behandeling? Lees dan snel verder of plan direct een consult.