Soprano Ice Platinum Laser Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Merksem thumbnail

Soprano Ice Platinum Laser Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Merksem

Published Feb 12, 22
6 min read

Laser Ontharing Behandeling - Nld Beauty - Laserontharing Deurne

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Laserontharing Antwerpen

Maar dat is maar een heel klein nadeel. Het voordeel is veel belangrijker! Ik vind het alleen maar voordelig, want ik heb nu geen scheerbultjes meer en hoef niet meer te denken voordat ik ga zwemmen “ik moet me nog scheren” (haar laseren). Alleen soms werk ik het nog wel bij met een scheermesje; dan krijg ik nog weleens scheerbultjes, maar dat komt omdat de haartjes niet lang genoeg zijn om ze te scheren.

Top 3 Plaatsen Voor Laserontharen In Antwerpen - Nld Beauty - Laserontharing  BrasschaatLaserontharing Specialist - Niche- Definitief Ontharen - Laserontharing Wijnegem


Op de pijn moet je eigenlijk niet letten. Het is zo over, dus daar moet je je niet druk over maken. De pijn daalt per behandeling, en de pijn per flits duurt maar heel erg kort. Het voordeel is natuurlijk dat je veel minder moet scheren, dat is echt heel erg fijn! Tussen een behandeling zit redelijk veel tijd dus tussen de behandelingen door is het denk ik wel te doen om weer geld bij elkaar te krijgen om de volgende behandeling te doen.

Ik zou daarnaast wachten tot na je 18e vanwege je hormonenverandering. Anders is het zonde van het geld! Als het nodig is, bijvoorbeeld met overbeharing en je hebt er echt last van, zou ik het zeker doen. Je moet wel goed nadenken of het echt nodig is want het haar laseren is wel prijzig.

Laserontharing In De Lente En Zomer - Laserontharing Merksem

Soms denk ik nog weleens dat ik het ook kan laten harsen want ze zeggen dat als je regelmatig harst, dat je haren dan ook niet meer terug komen. Maar met haar laseren weet je zeker dat je er voor altijd vanaf bent! Héél belangrijk is dat je niet stopt met de behandelingen van haar laseren! Het geeft inderdaad goed resultaat, maar je moet pas stoppen als het je haar compleet weg is! Als je haar weg is moet je nog maar één keer in het jaar jezelf laten laseren.

En nog iets wat erg belangrijk is, is dat deze behandeling niet alleen is voor het permanent weghalen van je haar. Als je last hebt van couperose, spider naevi (een huidafwijking) of acne, dan kan deze behandeling ook helpen. Dus als je hier erg last van hebt, kun je informeren wat de mogelijkheden hierin zijn en wat het resultaat na de behandelingen zal zijn.

Ongewenste haargroei is iets wat we het liefst allemaal zouden voorkomen. Niemand wil ongewenste haren in het gezicht of ergens anders op het lichaam. Een manier om daar vanaf te komen is laserontharing en een veelgestelde vraag daarbij is: ‘is laserontharing definitief?’ Op die vraag geven we je graag antwoord.

Laser Ontharen Bij Overbeharing In Je Gezicht (Mijn Ervaring) - Laserontharing WilrijkNa de behandelingen zijn alle haartjes op die plek definitief weg, maar haargroei zal nooit 100% verdwijnen. Dat is met geen enkele behandeling mogelijk. De haartjes blijven dus niet voor altijd weg? Nu denk je wellicht: ‘Wat voor nut heeft een laserbehandeling dan?’ Meer dan je denkt! Is laserontharing definitief? Het verwijderen van haartjes met een laser is effectief, maar niet definitief.

Bij laser ontharen duurt dat echter veel langer. Met een laserbehandeling worden haarzakjes verhit. Dat voorkomt dat er nieuwe haren groeien. Wanneer en hoeveel haar er terug groeit is onder andere afhankelijk van de haarkleur, haardikte, huidskleur en je gezondheid. Als de haren terug groeien, zijn het er minder én ze zijn lichter waardoor het resultaat van laser ontharen dus veel beter is dan bij scheren, harsen of epileren (laseren bikinilijn).

Dat niet, maar het is wel de beste manier om de meeste haren te verwijderen. Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 100% ontharen is niet mogelijk, maar met onze behandelingen heeft u wel het beste resultaat. Gemiddeld zijn er 6 tot 15 behandelingen nodig om de haren te verwijderen. Sommige cliënten hoeven na een laserbehandeling 5 jaar niet te scheren.

Laser Ontharing Behandeling - Nld Beauty - Laserontharing Berchem

Hoe en wanneer de haren terug groeien is afhankelijk van de huid. Zijn alle type haar te laseren? Een vraag die wij veel krijgen is of alle haren weg te laseren zijn? Dat is niet zo. Een haar moet namelijk pigment bevatten. Als dat het niet heeft, heeft laseren weinig nut.

Soprano Ice - 100% Pijnloos Ontharen - Laserontharing WijnegemLaserontharing Specialist - Niche- Definitief Ontharen - Laserontharing Wilrijk


Ook dunne donsharen weglaseren is geen optie. Wat kost laserontharing? Het laten weglaseren van ongewenste haartjes is al mogelijk vanaf €80. De precieze kosten zij afhankelijk van het lichaamsdeel dat je wil laten laseren en het aantal behandelingen die nodig zijn. Een overzicht met de prijzen vind je hier.

Wij gebruiken cookies om je gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Accepteren Wijzig voorkeuren Weiger alle niet noodzakelijke cookies (bikinilijn scheren alles weg).

Ipl Ontharingsapparaat - Laser Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Berchem

Ik Heb Mijn Bikinilijn (Pijnloos) Laten Laseren - Nld Beauty - Laserontharing  BrasschaatOntharing - Haarverzorging, Haaruitval, Haarproblemen ... - Laserontharing Deurne


Is permanente ontharing met een laser de weg naar een scheer- of waxvrij bestaan? Als Kim Kardashian geen ontsierend haartje op haar lichaam heeft, is dat te danken aan een intensieve behandeling met lasers. De realityster is bijgevolg 'zo glad als een zeehondje' (haar woorden) en moet nimmer nog aan de slag met een scheermesje.

Permanente laserontharing zit in de lift maar dat betekent niet dat je de behandeling zomaar door iedereen kan laten uitvoeren. 'Het is belangrijk dat ook laserbehandelingen binnen een medisch kader gebeuren', stelt Karin Sels van Medic Skin Care. 'Een laser van twijfelachtige kwaliteit kan in combinatie met een onervaren gebruiker ernstige gevolgen hebben.' Ook de ontharingsapparaten voor thuisgebruik vindt Sels maar niets.

Ze zijn de investering dan ook niet waard.' Sels investeerde zelf in een state of the art laser die met elk haartje op je lichaam komaf maakt. Op zoek naar een haarvrij bestaan zetten wij de laserbril op en gingen de kleren uit. Maar wat moet je weten voor jij eraan begint? Wat is een laser? Een is licht met een bepaalde golflengte.

Permanente Laserontharing...nooit Meer Scheren Of Waxen! - Laserontharing Berchem

Een nog lagere golflengte is geschikt voor haar. De laserstraal verhit het pigment van het haar in het haarzakje. Door verhitting gaat het haarzakje kapot en kan er dus geen haar meer groeien. Aangezien een haar alleen pigment heeft in het haarzakje tijdens de groeifase, moet de behandeling verschillende keren herhaald worden.

Imaxtree Hoe werkt permanente ontharing? De te behandelen zones (in mijn geval bikinilijn en oksels) worden ingesmeerd met een dikke laag transparante pasta. (en zo hebben we meteen nog een toepassing voor vaseline gevonden!) Daarna wordt de intensiteit van de laser ingesteld op het display van het magazine, zetten zowel ik als de behandelaar de bril op en kan er geflitst worden.

Op elk stukje huid wordt er ongeveer een seconde geflitst. Omdat het om een kleine oppervlakte gaat en omdat de laser snel en effectief werkt, duurt de behandeling niet lang. laser ontharing antwerpen. En dat is maar goed ook want... Het doet pijn. Ik wou dat ik kon zeggen dat de sessie pijnloos verliep maar dat is helemaal niet het geval.

Laserontharing Voor Mannen En Vrouwen - Nld Beauty - Laserontharing Schoten

Sommigen ervaren iedere flits alsof er met een naald in de huid wordt gestoken of als een gespannen elastiek die op de huid ketst. Nou, was het dat maar, denk ik dan. Al hangt veel af van de zone die je laat laseren natuurlijk. Ik kan me inbeelden dat zo'n laser op je benen onaangenaam voelt maar te verdragen is.