Tanden Bleken: Veilig Mooie Witte Tanden - Bilzen thumbnail

Tanden Bleken: Veilig Mooie Witte Tanden - Bilzen

Published Dec 25, 21
5 min read

Tanden Bleken - Ervaringen, Informatie En Klinieken - Herstappe

De volgende ochtend kunt u weer alles eten en drinken en eventueel ook weer roken. Gemiddeld blijft het resultaat zo’n 1 tot 2 jaar optimaal. Dit hangt ook af van uw consumptiegedrag en het onderhoud. Daarna loopt het resultaat geleidelijk terug. Belangrijk is om uw gebit goed ter verzorgen door goed te poetsen en als er aanslag is dit regelmatig te laten verwijderen door de tandarts of mondhygiënist - tanden bleachen prijs.

De tanden worden tijdens de behandeling opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in uw tanden terecht zijn gekomen. U begint als het ware weer met een schone lei na de behandeling èn met witte tanden! Er wordt echter niets aan de structuur van de tanden veranderd waardoor uw tanden niet sneller verkleuringen opnemen dan voor de behandeling.

Dit is een heel langzaam en geleidelijk proces. Er is een onderscheid in dingen die slecht zijn voor de gezondheid van uw gebit en zaken die uw tanden verkleuren. Bij dingen die slecht zijn voor de gezondheid moet u denken aan voedingswaren die veel suikers bevatten of zuur zijn. Hier wordt uw tandglazuur zacht van.

Tanden Bleken Voor Een Stralend Wit Gebit - Houthalen-Helchteren

Bijvoorbeeld roken geeft veruit de meeste verkleuringen, daarna volgen zaken als koffie, thee, rode wijn, cola, tomatensaus, rode bietjes en dergelijke. Simpelweg zou men kunnen zeggen dat dingen die op een wit laken de ergste verkleuringen zouden geven, ook uw tanden het meest verkleuren - tanden bleachen prijs. Door uw gebit goed te onderhouden komen deze verkleuring minder snel in uw tanden terecht en blijft u witte tanden behouden.

Er wordt een zo goed mogelijke inschatting gemaakt van het verwachte resultaat. Als we beginnen met de behandeling worden eerst uw lippen ingesmeerd met een beschermende gel zodat de lippen niet uitdrogen. Dan krijgt u een bitje in de mond om de tanden vrij te houden van de lippen. Uw tandvlees en tanden worden helemaal droog geblazen.

Dit is een soort kunsthars. De whitening-gel wordt op uw tanden aangebracht en met een kwastje verdeeld. Dan komt de plasmalamp 3 x 10 minuten op uw tanden te staan. Tussendoor wordt de gel opgeborsteld of nieuwe whitening-gel aangebracht..Na 3 x 10 minuten worden de gel en het beschermlaagje van uw tandvlees verwijderd en wordt het bitje uit uw mond gehaald.

Hoe Moet Je Jouw Tanden Verzorgen Na Het Bleken? - Herk-de-Stad

Wittere Tanden En Tanden Bleken - BonheidenHoe Lang Houdt Het Bleekeffect Aan? - Merksem


Verder wil ik u op de volgende punten wijzen: Witte vullingen in uw voortanden kleuren niet mee en zullen mogelijk achteraf moeten worden aangepast. De stand van uw tanden zal niet veranderen. Er kan een tijdelijke gevoeligheid van uw tanden optreden als mede van het tandvlees. Het tandvlees kan kortstondig ook iets wittig uitslaan.

De verwachtingen niet te hoog koesteren en er wordt gebleekt van hoektand tot hoektand. Liefst niet meer roken. Oppassen met wijn en cola zeker gedurende de eerste dagen na het bleken en ook niet te hard poetsen bij de voortanden.

Eenmaal gebleekte tanden, altijd gebleekte tanden? Zoals alles, moeten ook je mooi gebleekte tanden onderhouden worden. tanden bleachen. Je wilt er tenslotte nog heel lang van genieten. Er zijn een aantal maatregelen die je kan nemen die ertoe bijdragen dat je heel lang plezier zal hebben van je stralend-witte gebit. Fluoride na het tanden bleken, Na het bleken is je glazuur wat zacht en poreus geworden.

Resultaat Tanden Bleken Beste Van België! - Lanaken

Tanden Bleken? Zo Weet Je Precies Wanneer Het Wél Werkt - ZandvlietTanden Bleken - Wittere Tanden In 20 Minuten! - Brecht


Dit is niet ernstig, mits je er rekening mee houdt. Het is heel verstandig om direct na het bleken je tanden te spoelen met een fluoride mondspoeling (aff.). Soms is dit niet nodig omdat de bleekgel al fluoride bevat. Even geen koffie en sigaretten, Hou er rekening mee dat je een aantal dagen na het bleken beter niet kan roken.

Omdat het glazuur nu nog wat poreuzer is, kunnen kleurstoffen makkelijker in het glazuur dringen en dat zal het resultaat negatief beïnvloeden. Thuis je tanden bleken, Dit houdt ook in dat als je thuis gaat bleken met een bitje van de tandarts, je gedurende een aantal weken, zolang je thuis bleekt, op moet letten met wat je eet en drinkt.Kleur loopt iets terug na het bleken, Het uiteindelijke resultaat is pas na anderhalf tot twee maanden te zien. In die tijd kan de kleur licht teruglopen. Dit komt omdat het glazuur iets uitdroogt door de bleekgel en daardoor witter lijkt. Als het glazuur daarna weer water opneemt komt de kleur weer terug en lijkt het effect van het bleken iets minder.

Veelgestelde Vragen Over Tanden Bleken - Tongeren

Hoelang Blijven Mijn Tanden Wit Nadat Ik Ze Heb Laten Bleken ... - LierHoe Moet Je Jouw Tanden Verzorgen Na Het Bleken? - Wijnegem


Het is echter soms zo weinig dat veel mensen het niet opvalt. Om toch een teleurstelling te vermijden kan je iets meer bleken dan gewenst zodat het definitieve resultaat precies de kleur is die je wilt. Na verloop van tijd, Veel merken hebben whitening producten (aff.) om het resultaat te behouden.

Onderhoud Na Het Bleken Van Je Tanden - ZandvlietHoe Behoud Je Witte Tanden Na Het Bleken - Boechout


Deze bevatten zeer lage doseringen peroxide, zuiveringszout, kalk of andere slijpende ingrediënten om de tanden mooi wit te houden. In de loop van de tijd kan het zijn dat de kleur toch weer enigszins donkerder wordt - tanden bleachen. Bij het bleken bij de tandarts, waarbij je in één of een aantal sessies prachtig gebleekte tanden hebt, zal je ongeveer elk jaar een kleine onderhoudsbeurt nodig hebben om je mooi gebleekte tanden zo mooi wit te houden.

Gooi daarom je bitje niet weg maar bewaar het goed schoongemaakt in een bakje. tanden bleachen prijs..