Veelgestelde Vragen Definitief Ontharen-ipl - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen thumbnail

Veelgestelde Vragen Definitief Ontharen-ipl - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen

Published Feb 23, 22
7 min read

'Ik Liet Mijn Haar Laseren En Dit Is Wat Er Gebeurde' - Nld Beauty - Laserontharing Borgerhout

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Laserontharing Antwerpen

De laser bijvoorbeeld, richt zich op het pigment dat zich onderaan in het haar bevindt. Alleen haren die tijdens de behandeling in de zogenaamde groeifase zitten, worden op dat moment behandeld. Tussen de behandelingen zit een periode van minimaal 6 weken. Voor een succesvolle laserontharing is pigment nodig. Haren die geen of nauwelijks pigment bevatten, kunnen met behulp van laserontharing niet verwijderd worden.

Heeft u een donkere huid? Let dan op dat voor een succesvolle behandeling uw haar donkerder dient te zijn dan uw huidskleur. Het aantal behandelingen lopen uiteen. Dit komt onder meer omdat de haren niet allemaal tegelijk in dezelfde fase van het haargroeiproces zitten. Daarnaast telt ook de oppervlakte mee van het gebied dat behandeld wordt.

Ingegroeide Haren Verwijderen Bij Laser Ontharen - Nld Beauty - Laserontharing Wilrijk

Laser Ontharing Behandeling - Nld Beauty - Laserontharing AntwerpenLaser Ontharing Behandeling - Nld Beauty - Laserontharing Hoboken


Tussen de behandelingen zit minimaal een periode van 6 weken. De haren hebben immers tijd nodig om naar de volgende haargroeifase te gaan - laser behandeling gezicht. Een ervaren specialist of huidtherapeut kan u vertellen hoeveel behandeling in uw situatie ongeveer nodig zullen zijn. Door de vrijgekomen warmte van het laserlicht kan uw huid rood zijn en opzwellen.

Helemaal garanderen dat er nooit meer haar groeit, kan echter niet. Onder invloed van lichamelijke en hormonale veranderingen kunnen inactieve haarzakjes geactiveerd worden, waardoor alsnog haargroei ontstaat. U kunt dan eventueel een nabehandeling uit laten voeren. Geef uw huid voldoende de tijd om te herstellen van een laserbehandeling. Vermijd de eerste dagen het gebruik van crèmes en andere producten.

Veel Gestelde Vragen - Nld Beauty - Laserontharing WilrijkDe huid mag gewassen worden, waarbij u hard wrijven en krabben vermijdt. Na 1 tot 2 weken gaan de haartjes in het behandelde gebied uitgroeien, ze vallen vanzelf uit. Behandel de huid ook niet met wax of een pincet. Scheren is wel toegestaan. Dat hangt af van het aantal behandelingen die u nodig heeft om het optimale resultaat te bereiken.

Mag Je Zonnen Na Een Laserbehandeling? - Laserontharing SchotenIngegroeide Haar? Zo Kom Je Er Vanaf! - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen


Bovendien hangt dit ook samen met uw haarkleur, uw leeftijd, het gebied dat onthaard wordt en uw type huid. Daarnaast wordt uw haargroei gestimuleerd door uw hormoonhuishouding. Kleine hormonale veranderingen kunnen het aantal benodigde behandelingen doen toenemen. laser behandeling. Elektrische ontharing is een intensieve behandeling. De ongewenste haren worden een voor een behandeld.

Laser Ontharen - Nld Beauty - Laserontharing Merksem

De warmte die hierdoor ontstaat, vernietigt het haarzakje. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Elektrische ontharing is een veilige behandeling - permanent ontharen. Pijnloos is het echter niet. De stroomsterkte wordt individueel aangepast en is daardoor op een aanvaardbaar niveau. Uw huid wordt echter aangeprikt met een kleine naald.

Het is ook mogelijk om de ervaringen van anderen met elkaar te vergelijken. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden, de kosten en de resultaten die bereikt worden. Verschillende ziektekosten verzekeraars hebben mogelijkheden die de kosten voor permanent ontharen vergoeden. Vergoeding vanuit de basisverzekering is evengoed niet mogelijk.

6 Dingen Die Je Moet Weten Over Permanente Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Berchem

Om aanspraak te kunnen maken op een vergoedingsbedrag, zijn voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden verschillen per verzekeraar. Vaak heeft u in ieder geval een verwijzing van uw huisarts en/of behandelend specialist nodig. Ook dient de behandeling uitgevoerd te worden bij een gecontracteerde kliniek of therapeut - haar laseren. De meeste schoonheidssalons en huidtherapeuten kunnen u helpen met het versturen van de aanvraag naar u verzekeraar.

Mijn Laserontharing Is Gestopt In De Corona-crisis; Wat Nu!? - Laserontharing BerchemPermanente Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Ekeren


Tenzij u in de zomer ook niet in de zon zit, kunt u ook dan voor een behandeling kiezen. De beste resultaten worden bereikt als uw huid niet teveel door de zon verkleurd is. Informeer bij uw schoonheidssalon naar de mogelijkheden. Iedereen heeft uiteindelijk zijn of haar eigen favoriete en meest toegepaste ontharingsmethode.

Beste Laser Ontharing Machine En Ipl Licht - Nld Beauty - Laserontharing Berchem

Top 3 Plaatsen Voor Laserontharen In Antwerpen - Nld Beauty - Laserontharing DeurnePermanente Ontharing: Dit Is Alles Wat Je Erover Moet Weten - Laserontharing Wilrijk


Door dit te doen weet u welke apparatuur er wordt gebruikt en welke resultaten bereikt kunnen worden. Klik hier voor een overzicht van de ontharingsklinieken die voldoen aan de door de Nederlandse Haarstichting gestelde criteria.

Daardoor is de huid na de behandeling extra kwetsbaar voor UV-straling. Je verbrand sneller. Ook is de kans dat er pigmentvlekken ontstaan groter. Je huid is aan het herstellen. En dat proces wil je niet verstoren met extra beschadigingen door de zon. Hoe lang moet ik uit de zon blijven? Dat zijn niet een paar dagen, maar weken.

Laserontharing? Dit Is Wat Je Moet Weten Voordat Je Eraan Begint - Laserontharing Wilrijk

Het verschilt namelijk per laserbehandeling: Hoe intensiever de behandeling, hoe kwetsbaarder de huid. Het hangt er ook vanaf op welke plek je bent behandelt. Zeker bij handen, gezicht of hals is het oppassen geblazen. Deze delen kan je lastig met kleding bedekken. En komen direct in contact met zonnestralen. Let ook extra op met blote armen en benen, vooral in de zomermaanden.

Zij vertellen je wanneer je weer in de zon mag. En hoe lang je de huid na het laseren extra moet beschermen. Hoe bescherm je de huid na het laseren? Heb je lang genoeg gewacht en mag je weer naar buiten? Bedek de plek die je hebt laten laseren met kleding of gebruik een goede zonnebrandcrème.

De Verschillen Tussen Laserontharing En Ipl - Nld Beauty - Laserontharing Wilrijk

Ben je benieuwd naar deze crème? Je kunt ALHYDRAN SPF 30 gratis proberen: Geen enkele zonnebrandcrème geeft 100% bescherming tegen de schadelijke straling van de zon. Smeer regelmatig. Vermijd de zon op de momenten dat de zonnekracht het sterkst is. En volg de adviezen van de praktijk waar je de laserbehandeling ondergaat..

De Lightsheer Diodelaser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk. De Light, Sheer beschikt over een uniek koelsysteem waardoor de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie tot 5°C wordt gekoeld.

Soprano Ice - 100% Pijnloos Ontharen - Laserontharing Antwerpen

Verdoving is niet nodig. Na de behandeling is de huid alleen wat rood, zoals na zonnebrand. Deze reactie verdwijnt snel, je kunt direct je normale bezigheden hervatten. Er blijven na de behandeling geen littekens over. Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen noodzakelijk. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 4 tot 8 weken.

Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden. Met de Light, Sheer Diode laser zijn, in tegenstelling tot andere ontharingslasers, vrijwel alle huidtypes, van licht tot donker, zeer goed te behandelen. Ja. De Light, Sheer Diode laser is als eerste ontharingslaser door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA goedgekeurd. Daarnaast hebben onderzoekers van de Harvard Universiteit in Amerika de goede resultaten met deze laser in wetenschappelijk onderzoek bevestigd.

10 X Fabels En Feiten Over Ontharen - Wat Werkt Wel En Wat Niet? - Laserontharing Hoboken

Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig, waardoor de totaalprijs beduidend lager uitvalt. Jazeker, de precieze vergoeding is afhankelijk van uw ziektekostenverzekering De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak. Onze Light, Sheer Diode laser behandelt 1 vierkante centimeter per seconde, aanzienlijk meer dan andere lasers. Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig, waardoor de totaal prijs beduidend lager uitvalt.

Tijdens het eerste gratis consult/intake gesprek wordt een definitieve prijs afgegeven. Zie ook prijzen en vergoedingen. laserontharing antwerpen. Het grote verschil tussen Laserontharing en andere ontharingstechnieken zoals IPL is dat Laserontharing DEFINITIEF is, na gemiddeld 3-6 behandelingen ben je klaar en blijft het behandelde gebied haarvrij. Bij IPL en andere methoden zijn in 1ste instantie veel meer behandelingen nodig, vaak meer dan 10..