Veelgestelde Vragen Over Ipl Ontharen - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel thumbnail

Veelgestelde Vragen Over Ipl Ontharen - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Published Dec 03, 22
7 min read

Laserontharing: Wat Is Het En Hoe Werkt Het? - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Dus periodieke onderhoudsbehandelingen zijn vereist. Uit ons onderzoek over apparaten voor thuis hebben we recensies van gebruikers gezien die al na een of twee behandelingen resultaten zien. Bij de meeste duurde het langer om dezelfde resultaten te zien. De volgende opgesomde feedback komt van klantenrecensies: Zachtere, lichtere en langzamere haargroei – geen stoppel hergroei Onregelmatige gebieden waar haar niet meer groeit Alle hergroei is veel minder merkbaar vergeleken met andere methodes van ontharing Je kan veel minder vaak scheren Met geduld en doorzetting zal je zien dat je resultaten na verloop van tijd zullen verbeteren.

De reden hiervoor is onbekend. Van dit kleine percentage zijn er altijd gebruikers die een recensie achterlaten en jammer genoeg zien ze naar maanden gebruik geen resultaten. Om het op te sommen is het erg belangrijk om realistische verwachtingen van laser en IPL-ontharing te hebben. Zorg ervoor dat je de context rond het woord ontharen begrijpt wanneer het gebruikt wordt om behandelingen en apparaten te verkopen.

Wat Is Beste Moment Om Reis Te Boeken? - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beTui Kortingscode: 10% Korting In Juli 2022 - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Maar dit betekent niet dat je een paar behandelingen nodig hebt om je haar te verwijderen en daarna voor altijd vrij van haren zal zijn. De resultaten van iedereen zijn ook anders. Hoe je haar vermindert en hoe lang dit zo blijft verschilt per persoon. De meeste patiënten hebben verscheidene behandelingen nodig.

Andere personen hebben mogelijk meerdere behandelingen nodig na verloop van tijd om hun haaruitval te behouden. Het is onmogelijk om van tevoren bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn of hoe lang ze zullen aanhouden. Volgens ons is het duidelijker wanneer merken hun apparaten op de juiste manier aanbieden als een manier om je haargroei te verminderen (hoeveelheid en dikte) met continu gebruik.

Is Laserontharing Permanent? - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Tot voor kort kon je alleen bij de specialist terecht als je van je ongewenste haargroei af wilde, maar daar is verandering in gekomen! Permanent ontharen is geen dure aangelegenheid meer waar je de deur voor uit moet. In dit artikel lees je hoe je de klus veilig zelf kunt klaren.

Een veelgehoorde klacht is echter dat de haartjes een dag na de scheerbeurt alweer terugkeren. Gladde benen lijken nooit lang aan te houden en voor elke dag scheren hebben veel vrouwen simpelweg geen tijd. Herken jij je daarin? Gooi dan je scheerschuim en -mesjes weg. Er zijn namelijk nog talloze andere manieren van ontharen die een veel langduriger effect hebben dan scheren.

Vroeger kon je voor ontharingsbehandelingen zoals harsen en permanent ontharen alleen terecht bij een specialist, maar tegenwoordig kun je dit ook thuis doen. Dat is vanzelfsprekend niet alleen een stuk goedkoper dan structurele bezoekjes aan een specialist, maar ook nog eens makkelijker. Je bent namelijk niet langer afhankelijk van de agenda van jouw specialist, maar kunt ontharen wanneer het jou uitkomt! Dus ’s avonds voor het slapen gaan, als je even een loos uurtje hebt overdag of in het weekend even een moment voor jezelf neemt.

Het hangt van de methode die je kiest af hoe permanent je lichaamshaar wegblijft. Technieken voor permanente ontharing zijn er op gericht de haarwortel te vernietigen zodat er geen nieuwe haartjes meer kunnen terug groeien. Over het algemeen voer je een behandeling meermaals uit voor een maximaal effect. Dat klinkt misschien raar, want als je één keer de haarwortel van een haartje vernietigt dan hoeft dat toch niet nog een keer? Dat klopt, maar de groei van je lichaamshaartjes loopt niet synchroon.

Laserontharing: 5 Dingen Die Je Moet Weten Vooraf - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Daarom vernietig je nu haartje a en later haartje b. Soms kan er een verschil van enkele maanden zijn. Dus dan kan er na een paar maanden opeens toch nog een haartje op je been verschijnen. Als je begint met permanente ontharing moet je dus een beetje geduld hebben. Je ziet het effect niet meteen na de eerste behandeling.

Vanwege deze verschillende groeiperiodes moet je dus over een langere tijd consequent een behandeling volgen. Daarmee krijg je het gewenste effect (ontharen met laser). Sommige mensen blijven last houden van terugkerende haartjes, maar dan wel minder dan voorheen. De haartjes zijn dunner en zachter geworden. Permanent ontharen kan op diverse manieren. De bekendste methodes voor het definitief verwijderen van lichaamshaar zijn laser ontharen en IPL ontharen.

Misleidende Goedkope Reizen Op Internet - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beIs Vliegen In Het Weekend Duurder? - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Intense pulsed light (IPL) is een knipperend – ofwel pulserend – licht waarmee de haarzakjes worden aangepakt. Dit zonder de huid te beschadigen. Intense pulsed light-therapie is een relatief nieuwe techniek die je tot voor kort alleen bij de specialist kon laten uitvoeren, maar inmiddels is het ook mogelijk om thuis een dergelijke behandeling uit te voeren.

Dit is goedkoper dan twee behandelingen bij een specialist. Wat betekent dat je je investering er financieel vrij snel uithebt. Hoe groter de energiewaarde per vierkante centimeter, hoe efficiënter de ontharing en hoe minder behandelingen je nodig hebt. Bij intense pulsed light-therapie verdwijnen je lichaamshaartjes voor langere tijd. De lichttherapie zorgt voor permanente haarvermindering.

Bikinilijn Laseren: 5 Tips Bij Permanent Ontharen - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Daardoor zal de haarwortel verbranden en is het onmogelijk voor haartjes om terug te keren op die plaats. Haartjes kunnen wel terugkeren op een andere plaats, maar dit kan te maken hebben met het niet-synchrone verloop van de haargroei. Bij een langdurige behandeling zal het effect dan ook groter zijn.

Je kunt een dergelijk behandeling ook thuis uitvoeren. Dit is niet allen makkelijker omdat je niet hoeft te wachten tot jouw specialist tijd voor je heeft, maar ook nog eens goedkoper. Vanaf iets meer dan honderd euro heb je al een eigen apparaat. Dat is goedkoper dan de gemiddelde behandeling bij een specialist - permanente ontharing.

Dit heeft te maken met het feit dat de lichtintensiteit van een laser vele malen groter is. Dit is opvallend omdat een laser-apparaat in aanschaf ook nog goedkoper is. Let op! Intens pulsed light-apparaten en laser-apparaten zijn niet bedoeld voor alle lichaamsdelen. Zoals bijvoorbeeld haartjes op de bovenlip, kin en rondom de wenkbrauwen.

Zo Boek Je Het Goedkoopst Een Vakantie, Volgens Onderzoek - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beNordic, De Scandinaviëspecialist - Ontdek Het Hoge Noorden - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Overleg je wensen en huidtype daarom met de specialist die je permanente ontharing uitvoert of bekijk de productomschrijving van het gewenste apparaat goed - bikinilijn ontharing. Met elektrolyse worden je lichaamshaartjes aangepakt door middel van elektriciteit. Als je specifieke haartjes wilt verwijderen, dan is er een speciaal elektrolyse pincet op de markt. Met dit elektrolyse ontharingspincet pak je het haartje dat je wilt verwijderen beet.

Waarom Zijn Er Meerdere Behandelingen Nodig? - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Het haartje geleidt dan een lading elektriciteit naar de haarwortel die daardoor wordt vernietigd. Het Rio CNHR2 elektrolyse ontharingspincet is een voorbeeld van zo’n speciaal ontwikkeld pincet. Ontharing doormiddel van de bovengenoemde methodes zijn niet geschikt voor voor lichtblonde en grijze haren, vanwege het tekort een pigment in deze haren.

Alle Reisorganisaties En Reisbureaus In Belgie - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beTips Bij Het Boeken Van Je Vliegticket - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Deze methode is ook uitermate geschikt voor mensen met een donkere lichaamskleur. Bij waxen verwijder je een haartje bijvoorbeeld met wortel en al. Dit doe je door de huid in te smeren met een wax en deze vervolgens te verwijderen als hij is opgedroogd. Bij het verwijderen van de wax worden ook de haartjes verwijderd.

Een waxbeurt van bijvoorbeeld de intieme zone kan al snel dertig euro kosten als je dit laat doen door een expert. De producten waar zij gebruik van maken, kun je ook zelf in huis halen. Voor een paar tientjes heb je een eigen Waxing ontharingsset. Dit is een apparaat waarmee je wax kan opwarmen en vervolgens zelf kan aanbrengen.