Veelgestelde Vragen Laseren - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be thumbnail

Veelgestelde Vragen Laseren - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Published Jun 09, 22
7 min read

Definitieve Laserontharing - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

So Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
Laserontharing Full Body

Voor de bovenlip betaalde ik €60 per sessie; ik heb 12 sessies gehad. Het haar laseren van je bikinilijn kostte mij destijds €125 per behandeling. tanden bleachen. De prijs hangt wel af van het deel wat je wil laseren. Zo zijn bijvoorbeeld je benen laseren nog duurder omdat dat een veel groter oppervlak is.

Definitieve Diode Laser Ontharing - Gelaatsverzorging - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.beVoorzorg Bij Een Laserbehandeling - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Voor het stukje buik onder mijn navel weet ik het niet precies. De prijzen verschillen wel heel erg waar je het laat doen. * Dit waren de prijzen destijds toen het interview werd afgenomen, prijzen zijn mogelijk veranderd. Dat het zo’n pijn deed was een grote nadeel, en dat het uiteindelijk niets had opgeleverd vond ik het ergst.

Laser Ontharen? Maak Nu Een Afspraak - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be8 Dingen Die Je Moet Weten Bij Laser Ontharen - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Het voordeel van haar laseren is het resultaat, dat is echt super. De pijn die je die vijf keer even een kwartiertje voelt is het wel waard. Een nadeel is dat je met het gedeelte niet in de zon mag, dat vind ik wel lastig. O ja, en het stinkt een beetje.

Veelgestelde Vragen Over Ipl Ontharen - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Maar dat is maar een heel klein nadeel. Het voordeel is veel belangrijker! Ik vind het alleen maar voordelig, want ik heb nu geen scheerbultjes meer en hoef niet meer te denken voordat ik ga zwemmen “ik moet me nog scheren”. Alleen soms werk ik het nog wel bij met een scheermesje; dan krijg ik nog weleens scheerbultjes, maar dat komt omdat de haartjes niet lang genoeg zijn om ze te scheren.

Op de pijn moet je eigenlijk niet letten. Het is zo over, dus daar moet je je niet druk over maken. De pijn daalt per behandeling, en de pijn per flits duurt maar heel erg kort. tanden bleken prijs. Het voordeel is natuurlijk dat je veel minder moet scheren, dat is echt heel erg fijn! Tussen een behandeling zit redelijk veel tijd dus tussen de behandelingen door is het denk ik wel te doen om weer geld bij elkaar te krijgen om de volgende behandeling te doen.

Ik zou daarnaast wachten tot na je 18e vanwege je hormonenverandering. Anders is het zonde van het geld! Als het nodig is, bijvoorbeeld met overbeharing en je hebt er echt last van, zou ik het zeker doen. Je moet wel goed nadenken of het echt nodig is want het haar laseren is wel prijzig.

Verschil Tussen Laserontharing En Ipl Ontharing - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Soms denk ik nog weleens dat ik het ook kan laten harsen want ze zeggen dat als je regelmatig harst, dat je haren dan ook niet meer terug komen. Maar met haar laseren weet je zeker dat je er voor altijd vanaf bent! Héél belangrijk is dat je niet stopt met de behandelingen van haar laseren! Het geeft inderdaad goed resultaat, maar je moet pas stoppen als het je haar compleet weg is! Als je haar weg is moet je nog maar één keer in het jaar jezelf laten laseren.

En nog iets wat erg belangrijk is, is dat deze behandeling niet alleen is voor het permanent weghalen van je haar. Als je last hebt van couperose, spider naevi (een huidafwijking) of acne, dan kan deze behandeling ook helpen. Dus als je hier erg last van hebt, kun je informeren wat de mogelijkheden hierin zijn en wat het resultaat na de behandelingen zal zijn.

Ja, u moet de te behandelen huid voor de behandeling scheren. We werken namelijk met een dosis energie die geabsorbeerd wordt door het pigment van het haartje. Zijn de haren nog intact, dan wordt er onnodige energie verloren aan het zichtbare deel van het haar. Er is bovendien kans op verbrandingen.

Permanent Ontharen; Alle Methoden Op Een Rij - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Hoe Werkt De Ice Diode Laser - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.beDefinitieve Ontharing (Medische Laser) - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Bij mannen en vrouwen met een licht huidtype en donkere haren is laserontharing het meest effectief, maar uiteraard kunnen we zo goed als iedereen behandelen. Ook blonde haren kunnen gelazerd worden, al vraagt dit soms wel een extra behandeling (dit hang ook af van de haardichtheid). Mannen en vrouwen met witte en grijze haren komen – omwille van het ontbreken van pigment – helaas niet in aanmerking voor een permanente ontharing met diode laser.

Uiteraard is er een oplossing voor iedereen, maar dan kan je best even ‘gratis analyse’ boeken en kan ik je eventueel doorverwijzen naar een kliniek waar onderstaande behandelingen aangeboden worden:Witte haartjes, donshaartjes en wenkbrauwen, Ontharing met de NAALD is de techniek die laserepilatie aanvult. Zij biedt namelijk een oplossing voor de meeste beperkingen die de laser oplegt, zoals bv.

Ipl Ontharen Thuis: Alles Wat Je Moet Weten! - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.beHoe Vaak Laseren Voor Resultaat? - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Houd rekening met het volgende: voorafgaand aan de behandeling mag u 4 tot 6 weken niet meer epileren, harsen, waxen of ontharingscrème gebruiken. Dit kan het haarzakje beschadigen. Alleen dan kan het haarzakje bij het laseren definitief vernietigd worden. Vermijd fel zonlicht en het gebruik van bruiningscrèmes en zonnebank een week voor en na de behandeling en gedurende de behandelingsperiode.

Veelgestelde Vragen Over Ipl Ontharen - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Het gebruik van de sauna wordt 48 uur voor en na de behandeling afgeraden en kan zelfs schadelijk zijn. Onze specialiste controleert het te behandelen gebied voordat de behandeling begint. Het betreffende gebied wordt afgetekend waarna de laserbehandeling kan plaatsvinden. Na de laserbehandeling wordt de huid verzorgd en een verkoelende crème aangebracht.

De temperatuur die de laser bereikt, wordt vaak als aangenaam ervaren. Ontharen met de Soprano Ice laser is vrijwel pijnloos, afhankelijk van het te behandelen gebied en de pijngrens van de klant. Afhankelijk van het te ontharen gebied varieert de behandeling van 10 minuten (bijvoorbeeld bij de behandeling van een bovenlip) tot ongeveer 1 uur (bij de behandeling van de rug).

Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig met tussenpozen van enkele weken. Haren doorlopen een cyclus. Ze bevinden zich niet allemaal tegelijk in dezelfde fase. Alleen in de groeifase kunnen de haren definitief worden verwijderd. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van: de groeifase het te behandelen gebied haarkleur en huidskleur.

Veelgestelde Vragen Laseren - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Onderzoek heeft echter uitgewezen dat 85% van behandelde mensen na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen permanent van de ongewenste haargroei verlost is. De tijdsduur tussen behandeling bedraagt: Gezicht vier tot zes weken Lichaam zes tot acht weken. De behandeling is geschikt voor de meeste huidtypes. Soprano Lasertechniek richt zich op de proteïnen in het haarzakje en niet alleen op de pigment.

Tijdens het intakegesprek wordt nader bekeken of uw huid geschikt is voor laser. Ja, in principe kunnen met de Soprano Ice Laser ook de lichtere haren behandeld worden, maar er zijn uitzonderingen. Wij beoordelen bij het intakegesprek of er bij u een goed resultaat behaald kan worden. Bij donkere haren heeft het Soprano laseren het beste effect.

Het is bij laserepilatie van belang dat de haren voldoende pigment bevatten om ze te kunnen verwijderen. Bikinilijn klein is met ondergoed aan en alles wat zichtbaar is aan haar wordt gelaserd. Bikinilijn groot is zonder ondergoed, hierbij wordt het gehele gebied gelaserd. Nee, de haarzakjes die compleet vernietigd zijn kunnen geen haar meer produceren.