Verschil Tussen Laser Ontharen En Ipl Ontharen - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be thumbnail

Verschil Tussen Laser Ontharen En Ipl Ontharen - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Published Jun 05, 22
3 min read

Permanente Laserontharing – Hoe Werkt Dat? - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

So Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
Laserontharing Full Body

Bij elke behandeling worden er haarzakjes vernietigd waardoor er geen nieuwe haar meer terug groeit - tanden bleachen. Na drie à vier behandelingen wordt het resultaat echt zichtbaar omdat er dan kale plekken op de huid ontstaan. Voor het optimale resultaat raden we u aan om het behandelingstraject compleet af te ronden. Wilt u weten hoeveel behandelingen u nodig heeft? Plan dan nu een gratis intakegesprek.

Laserontharing, Vaak merk ik dat er nog veel onduidelijk is over laserontharing. Zijn de haren echt definitief weg? Merk ik na 1 of 2 behandelingen al verschil? Kan ik tijdens het traject scheren of moet ik de haren laten staan? Er zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig, maar dit is altijd verschillend per persoon.

Er blijven nog wel haren over, maar die zijn wel veel dunner. Onder invloed van hormonen, medicijnen of leeftijd, kunnen er zich nieuwe haren ontwikkelen, maar dit is nooit zoveel als er in het begin aanwezig was. Een onderhoudsbehandeling is daarom meestal wel nodig. Het scheren van de haren mag gewoon tussen de behandelingen door.

Definitief Ontharen Met De Gentle Max Pro Laser - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

8 Dingen Die Je Nog Niet Wist Over Definitief Ontharen - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.beHoe Werkt De Ice Diode Laser - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Harsen en epileren mag niet meer worden gedaan. Hierdoor verdwijnen de haarzakjes en werkt de laserbehandeling niet. Na elke behandeling is er resultaat te zien. De haren worden dunner en de dichtheid wordt kleiner. Hierdoor voelen bijvoorbeeld de oksels, bikinilijn of benen veel minder stoppelig aan. De haren vallen na 2-3 weken uit en dit is dus heel handig wanneer er voor een vakantie een behandeling wordt uitgevoerd.

IPL staat voor Intense Pulsed Light en geeft dus aan dat het gaat om flitslampen die het licht afgeven. IPL is in sommige gevallen minder effectief dan lasertherapie omdat het licht wordt uitgezonden in verschillende richtingen. Het licht kan hierdoor afzwakken voordat deze de haarzakjes binnendringen. Een laser maakt gebruik van laserlicht.

Hierdoor kan er veel preciezer en met meer controle behandeld worden. Een laser dringt dieper door zonder kracht te verliezen. De Light Sheer diodelaser is een laser die behoort tot de gouden standaard onder de ontharingslaser en is zeer veilig en effectief. Omdat IPL minder specifiek is, zijn er vaak meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Wat Is Het Verschil Tussen Laser En Ipl Ontharing? - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

En Nazorg Tips - Optimaal Resultaat Van Uw Laserbehandeling. - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.beLaserontharing: 5 Dingen Die Je Moet Weten Vooraf - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

Er wordt gewerkt met de Light Sheer diodelaser die als gouden standaard wordt gezien voor het ontharen. Bij het gebruik van deze laser zijn er geen bijwerkingen. Alleen wanneer iemand onder de zonnebank of in de zon is geweest vlak voor of na een behandeling kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Dit is te voorkomen door 6 weken voor of na de behandeling de huid niet aan de zon bloot te stellen. tanden bleachen.

Laser Ontharen Bij Overbeharing In Je Gezicht (Mijn Ervaring) - Laserontharing Full Body -  Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.beLaserontharing: 5 Dingen Die Je Moet Weten Vooraf - Laserontharing Full Body - Tanden Bleken in Genk - SoCleanClinic.be

De huidtherapeut beschikt over ervaring van het apparaat, maar ook over de huid. Voorafgaand aan de behandeling is het nodig om door te geven welke medicijnen u gebruikt zodat er gekeken kan worden of dit invloed heeft op de behandeling. Het gevoel van de laser is te vergelijken als een elastiekje die tegen de huid wordt geschoten. brow lift.

Het is goed te verdragen en na de behandeling kan de huid gekoeld worden. Blonde haren bevatten weinig tot geen pigment, waardoor het laseren niet mogelijk is. Door middel van elektrisch epileren kunnen deze haren wel verwijderd worden. Eigenlijk kunnen alle gebieden waar donkere haren aanwezig zijn behandeld worden. Enthousiast geworden na het laser van deze blog? Maak dan een afspraak voor een intake. - tanden bleken prijs.