Waarom Zijn Er Meerdere Behandelingen Nodig? - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel thumbnail

Waarom Zijn Er Meerdere Behandelingen Nodig? - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Published Dec 03, 22
7 min read

Laserontharing : De Meest Gestelde Vragen - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Boek Direct Voor Onze Gegarandeerde ... - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beHoe Boek Je Het Best Een Hotel? - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Onze laserassistent zal enkel de haren naast de sliprand laseren. Bij de Klassieke bikinilijn-formule kiest u dus voor de permanente ontharing van de liesstreek. De schaamstreek wordt niet mee behandeld. – : Bikini 2 – aflijnen naar keuze, zonder schaamlippen Bij onze tweede formule voor het definitief ontharen van uw bikinilijn wordt de liesstreek en een deel van de schaamstreek permanent onthaard.

Reisorganisaties België: Overzicht Reisbureau's + Bestemmingen - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beCitytrip New York Met Vlucht, Hotel -4, 5, 6, 7, 8 Dagen - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

– : Bikini 3 – aflijnen naar keuze, met schaamlippen Bij de laatste formule wordt het haar in de schaamstreek en op de schaamlippen permanent verwijderd. Onthoud wel dat het haar op de schaamlippen vaak dunner is en de huidskleur donkerder. Daarom blijft er soms donshaar staan na de volledige laserbehandeling.

Of en wanneer u de haartjes mag scheren is afhankelijk van de behandeling.

Permanente Make-up , Laser & Beauty Clinic - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

In de zomer komen de blote armen en benen weer tevoorschijn en kunnen we de zwemkleding weer uit de kast halen! Waarschijnlijk ben je ook weer druk in de weer geweest met het scheermes, harsen, epilady of ontharingcrème. intiem ontharen. Om voor altijd van ongewenste haargroei af te zijn is laserontharen een geweldige oplossing.

Tijdens de laserontharingsbehandelingen moet je extra voorzichtig zijn als het gaat om zelfbruinen of zonnebaden (of het nu gaat om blootstelling aan de zon of zonnebanken). Het laserlicht wordt geabsorbeerd door de donkere pigmentatie van het haar. Omdat zonnebaden de huid donkerder maakt, maakt dit het voor de laser moeilijker om onderscheid te maken tussen het pigment in de huid en het pigment in het haar.

Misleidende Goedkope Reizen Op Internet - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beNordic, De Scandinaviëspecialist - Ontdek Het Hoge Noorden - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Daarom raden we aan om tijdens de laserontharingsbehandelingen directe blootstelling aan de zon (of zonnebanken) te vermijden. Als je die verleidelijke zomervakantie echter niet kunt weerstaan, volgen hier enkele eenvoudige regels:Wacht 2 weken na de behandeling voordat je het behandelde gebied aan de zon blootstelt, Wacht 4 weken na blootstelling aan de zon tot de volgende behandeling, Breng iedere 2 uur en direct na het zwemmen SPF30 aan om te voorkomen dat het gebied verbrandt, Vertel de huidtherapeut altijd wanneer je een vakantie hebt geboekt, of wanneer je terugkomt en een kleurtje door de zon hebt Jazeker! Je kunt tot twee weken vóórdat je op zomervakantie gaat nog gelaserd worden - laserontharing thuis.

Permanent Make-up - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Is het toch niet helemaal gelukt om het gebied uit de zon te houden? Dan wachten we uit voorzorg liever iets langer tot je bruine kleurtje weer vervaagd is. Hoewel een kuur van elke 6 tot 8 weken het meest effectief is, heeft een langere tussenpoze van bijvoorbeeld 10 tot 12 weken weinig invloed op de effectiviteit en het eindresultaat.

Scheren kan trouwens haargroei niet verergeren, dat is een fabeltje. Harsen, epileren en de touwtjesmethode mogen echter niet meer als je eenmaal aan laserontharing bent begonnen. Deze methoden verwijderen namelijk ook de haarwortels en als deze niet meer aanwezig zijn, kunnen ze ook niet met laserlicht vernietigd worden. Biologisch gezien is er elke keer dat je Huidzorg Houten bezoekt circa 15% van de haren in de actieve groeifase.

Om deze reden zijn er gemiddeld zes behandelingen nodig. Elke behandeling dunt de beharing aanzienlijk uit en vermindert irritatie en ingegroeide haren. Daarom heeft het absoluut zin om één of twee keer te laten laserontharen voor je zomervakantie. De haartjes in de oksels, op de benen, rug en bikinilijn voelen hierdoor een stuk minder stoppelig aan.

Laser Ontharing Behandeling - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Goedkope Dagen Per Week Om Te Boeken - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.beIs Boeken Via Booking.com Goedkoper? - Reisbureau Izegem - Beleefvakantie.be

Is het niet persé nodig om bruin te worden bij de bikinilijn, oksels, rug, benen, borst, armen of buik (of ander gewenst gebied)? Dan kom je goed in aanmerking voor laserontharing in de zomerperiode! We adviseren om het huidgebied op zonnige dagen om de twee uur in te smeren met zonnebrandcrème SPF30 of af te dekken met kleding of een handdoek.

De huidtherapeuten van Huidzorg Houten laseren met de gouden standaard onder de ontharingslasers: de Lightsheer Quattro en zijn er in getraind om de behandelingen zo effectief mogelijk uit te voeren, door onder andere precisie, juiste instellingen en uitgebreide voorlichting. Vooraf aan de eerste behandeling nemen we een intakegesprek af, waarin je uitgebreid voorgelicht wordt en we bekijken wat voor jou persoonlijk een handige planning is.

Veel van de claimen die je hoort geven het idee dat een serie IPL en laserontharingsbehandelingen je ongewenste haar voorgoed zal verwijderen. Maar is dit waar? Is laserontharing permanent ontharen? Laten we eens een kijkje nemen naar een aantal voorbeelden. Eerst van de website van Courthouse Clinics, een esthetische medispa in de UK die laserontharing aanbiedt.

Lippigmentatie Behandeling In Antwerpen Kiel - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Ze zeggen dat lasers een alternatief zijn voor scheermesjes en epilators voor het permanent verminderen van ongewenst haar, overal op het lichaam en dat is het wel zo’n beetje. Sk:n, nog een gerespecteerde medispa in de UK zegt dingen als: Een simpele: “langdurige resultaten” Een ietwat dubbelzinnige “permanente haarvermindering” En een nauwkeurige: “De resultaten zijn permanent.” We bleven denken dat we voor altijd super soepele benen vrij van haar zouden hebben.

Geweldig. Met het woord ontharen interpreteren we het als een ding, maar het betekent echter iets anders. Het is misleidend en kan ons een gevoel geven dat er tegen ons gelogen is. Waarom is dat zo? De term permanente haarvermindering werd in het leven geroepen om erg enthousiaste marktbeweringen tegen te gaan.

Dit is wat men zegt: “Permanente haarvermindering wordt gedefinieerd als lange termijn, stabiele vermindering van het aantal haren die weer beginnen te groeien na een behandelingsschema, welke kan bestaan uit meerdere sessies.” ‘Stabiele vermindering’ wordt ook uitgelegd… “Het aantal haren die we hergroeien moet stabiel en na verloop van tijd groter zijn dan de duur van de complete groeicyclus van haarzakjes, wat varieert van vier tot twaalf maanden, afhankelijk van het lichaamsgebied.

Permanente Ontharing: Zin Of Onzin? - Ontharing nodig? Kom langs voor een laserontharing - ZM Beauty Laser in Antwerpen Kiel

Prachtig. Je haargroei hier duurt ongeveer 12 maanden. Dat betekent dat je gedurende een jaar na je behandeling een consistente vermindering van haar moet zien. En voor je bovenlip zal dit ongeveer 6 maanden zijn. Dus het woord permanent betekent hier niet noodzakelijk voor altijd. Het wordt nog meer uitleg gegeven: “Permanent ontharen betekent niet noodzakelijk de verwijdering van alle haren in het behandelingsgebied.” Dus er is ook geen garantie dat alle haren verwijderd worden.

Fabrikanten moeten kunnen beweren dat hun apparaten voldoen aan de gestelde definitie van ‘permanente haarvermindering’, wanneer ze het gebruiken om hun apparaten te promoten. Meeste hebben klinische onderzoeken om dit te beweren en gebruiken daarom het woord permanent. Je zal statements zien zoals: “het geeft je permanente resultaten” of “de resultaten zijn permanent” - diodelaser.

Dus wat zou je moeten verwachten? Sommige personen behalen snel geweldige resultaten en bij andere duurt het wat langer, maar resultaten zijn niet onmiddellijk. Je hebt mogelijk meer behandelingen nodig dat beloofd wordt door de fabrikant. En mogelijk zal je nooit helemaal vrij van haren zijn - oksels laseren. De resultaten houden ook nooit voor altijd aan, omdat nieuwe haarzakjes je hele leven blijven groeien.